Ей, медиите, сменете малко говорещите глави - тези служат само за подигравка

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ey-mediite-smenete-malko-govoreshtite-glavi-tezi-sluzhat-samo-za-podigravka/136053 SvobodnoSlovo.eu
Ей, медиите, сменете малко говорещите глави - тези служат само за подигравка

Пускам телевизора и отново  изплува изтъркания от прекомерна употреба ппдб сапун смилов. Вече за никого не е тайна, че служи вярно, а вероятно срещу заплащане, на специалиста по сапуните и дружките му. Напоследък води и жена си по студията да му пази страх. Не го понасям от самото начало на мънкащата му тв кариера, защото освен неприятното му излъчване, ме дразни и факта, че е син на партийната секретарка на природа-научния музей в Бургас, т.е. ползвал е всички благини на мразения от него строй, а сега е върл антикомунист и пещерен русофоб.
Каквито са повечето пишман анализатори.

Ей, медиите, сменете малко говорещите глави - тези служат само за подигравка - смиловите, папийонковия, грънчарчето, спеца по тръбите, любителката на безплатни кремчета, няколко некъпаняка- има и псевдонаучни работници сред тях, една с визия на дружинна от късния соц, с дрезгав като след  препиване глас, набеден за психолог, набеден  за банкер мазен типес, някой и друг агент на ДС, скрил се зад маската на журналист, една, дето й викат гаражната, една мадам и други подобни. Сменете тези персони, бяха трагикомични, сега не са и трагични. Жалки и видимо уморени от пещерния антикомунизъм, който им се налага да изповядват, щото им се плаща. Хората вече и плюнките си не хабят за тези псевдо анализатори. Сменете антуража,  че сте станали за посмешище.

Цветеслава Гълъбова

4 Коментара

jvg

1 week before

Така е, посмешище са, ама Хърпърцумян да кажем си завоюва 200 000 лв. месечна заплата и присъствие във всички телевизии, плямпайки безсмислици, които и студент във втори / за да не е първи/ курс, ама не в нашите университети, ще смачка с три изречения.

Коментирай

Бля, бля

1 week before

Браво! Много ми хареса ,но скоро няма да ги сменят ,в момента се отглежда новото поколение русобългарофоби ,все още нямат достатъчно жлъч в себе си ,но до 5 години ако ситуацията не се промени ще имаме добре обучени анализатори ,политолози, социолози и други лози ,които в момента на промяната ще са готови като предишните да станат върли русофили и българофили така както се промениха бившите "комунисти" обучавани в АОНСУ ,новите ги обучават в НБУ и НПО тата.

Коментирай

Стефан

1 week before

Гледането на телевизия води до умствено деградиране! От години не гледам телевизии за да не се дразня...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.