Фандъкова: Няма да допусна повече експерименти с жълтите павета

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/fandakova-nyama-da-dopusna-poveche-eksperimenti-s-zhaltite-paveta/26963 SvobodnoSlovo.eu
Фандъкова: Няма да допусна повече експерименти с жълтите павета

Това, което исках да направим е, да поемем едни ясни срокове кога ще имате яснота дали има технологичен проблем, или не, кога ще бъде отстранен проблемът и кога ще бъде на практика коригиран този проблем. Искаме наистина да уточним ясни срокове, това заяви регионалният министър арх. Иван Шишков към кмета на София Йорданка Фандъкова при общата инспекция, която двамата направиха на ремонта на жълите павета в близост до сградата на Народното събрание.

"Това, което ме провокира бе, че в рамките на празниците София беше доста празна, времето беше страхотно, но го изтървахме. Затова след този период от 15 дни, които ни бяха буквално подарени, искаме да видим кога и как е възможно да се отстрани този проблем, продължи регионалният министър.

Нямаме решение как технологично да бъде приключен този проблем, изтъкна арх. Шишков.

"Те са знакът на София и аз лично няма да допусна повече експерименти на място с жълтите павета.", заяви от своя страна кметът на София Йорданка Фандъкова.

https://eurocom.bg/

4 Коментара

Червената шапчица

преди 2 месеца

Заяви кметът на София Йорданка Фандъкова и гръмко пръдна.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Ще редят жълтите павета в София по нова технология. Целта е да не се допуска разместване при пренареждането им. И тея загубили технологията като американците. Онези забравили как се прави косм.кораб, способен да кацне на Луната. Страшна деменция ги гони всички, само некадърници останаха.

Коментирай

agabaga

преди 2 месеца

Аз предлагам да ги номерират, че да си знаят мястото. Така при всеки следващ експеримент ще е лесно поставянето им. Само, че . . . умря човека който знаеше реда им.

Коментирай

Въпрос

преди 2 месеца

Има ли някой, който все още вярва на тази жена?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.