Фандъкова: Няма да се кандидатирам за кмет на София

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/fandakova-nyama-da-se-kandidatiram-za-kmet-na-sofiya/52133 SvobodnoSlovo.eu
Фандъкова: Няма да се кандидатирам за кмет на София

”Няма да се кандидатирам за кмет на София, а какво ще правя след това - дори сама не съм решила. Сега имам още много работа. Както виждате, има неща, които изискват много време. Гражданите са нетърпеливи. На мен понякога ми се струва, че някои неща много бавно се случват. Но най-важното е да се случат”, каза Фандъкова. Тя присъства на символичната първа копка на ”Градината на Татяна Лолова”, направена днес.

"Всеки ден е битка. Тук говорим за един, на пръв поглед, дребен казус - една квартална градинка. Но тя изискваше четири-пет години истинска битка, усилия и намиране на решение. Много политици изпреварват даже и гражданите да обявяват идеи, да ги подкрепят. Но, когато дойде време за работа, за реална работа, когато трябва да спазваш закона и законосъобразно да намериш решение - тогава някак си оставаме много малко", каза още Фандъкова.

"Затова битките са всеки ден, до края - за да можем да защитим максимално много неща за София, да ги придвижим. Ще ми се, разбира се, да започнем строителството на метрото през "Слатина". Това за мен е най-важният, най-стратегическият проект. Това също беше голяма битка. Имаме осигуреното финансиране и се надявам, докато още съм кмет, тази година да започне строителството на още шест километра", каза още Йорданка Фанкъдова.

https://frognews.bg/

4 Коментара

Червената шапчица

преди 7 месеца

Аз съм в потрес. Йорданке, на кого ни оставяш… ужас. Кво шъ прайм без фъндък данка…

Коментирай

Червената шапчица

преди 7 месеца

Колкото и да лъжете, че въздухът в София е мръсен, Йорданка Фанкъдова на село няма да се върнe!

Коментирай

Моника Люински

преди 7 месеца

Борисов призна пред ПИК: Бяхме 12 души от ГЕРБ на партито на Херо Мустафа -------- лежерен групов секс.

Коментирай

Иванчо от вицовете

преди 7 месеца

Дана Фандъковата наскоро ще навърши 61 години. На нейната възраст е добре да си гледа внуците, да не взема пример от Нанси Пелоси. И без това добре е захранила семейната сметка. Строго ще наблюдавам, дали ще се запише в бюрото за безработни, та отново ние да й плащаме престоя. Най-добре ще бъде да сподели пред следовател необяснимото си забогатяване.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.