Генка Шикерова: Отворете интензивните отделения за журналистите!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/genka-shikerova-otvorete-intenzivnite-otdeleniya-za-zhurnalistite/13143 SvobodnoSlovo.eu
Генка Шикерова: Отворете интензивните отделения за журналистите!

Покажете на хората как изглеждат болните и има ли ги. Ти ми долагаш, че болниците са свръхнапрегнати. Пълно е с пациенти в момента, болни от COVID-19, заразява се медицински персонал, имаме бооолен медицински персонал (…) В същото време в София обясняват, че такова нещо няма. Затова направете така: покани ги медиите, отворете интензивните отделения (при всички мерки за безопасност) и покажете, в какво състояния са в момента интензивните отделения.

Покажете им на хората как изглеждат болните и има ли ги”!!!!!

Време е за ШООО! Отваряйте интензивните! Там, с изключение на сега, винаги е изглеждало супер! Жизнени и енергични хора се протягат по леглата. Подобни гледки са носители на информация от висок обществен интерес. Направо се чудя как с взлом не са влезли журналисти досега.

Генка Шикерова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.