Георги Тошев за Гонзо: Да избереш човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и показал среден пръст на футболната общност

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/georgi-toshev-za-gonzo-da-izberesh-chovek-ovartolen-v-shemi-sas-sempla-kariera-i-pokazal-sreden-prast-na-futbolnata-obshtnost/129515 SvobodnoSlovo.eu
Георги Тошев за Гонзо: Да избереш човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и показал среден пръст на футболната общност

Малко след 18 ч. днес официално бе обявено, че новият шеф на БФС е Георги Иванов - Гонзо. На второ място остана Бербатов и неговият екип, начело с Мартин Петров и Стилиян Петров.

През последния един час изборът на новия шеф на БФС е една от най-коментираните теми в социалните мрежи.

Журналистът Георги Тошев, който рядко си позволява да бъде краен, този път не издържа и написа няколко думи за новия футболен избор.

В няколко изречение той написа това:

"Да избереш човек, овъртолен в схеми, със семпла кариера и нечленоразделна реч, показал среден пръст на футболната общност за шеф на БФС?!! 

Отвратителните отново победиха.

НО

Личности като Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров винаги ще бъдат пример.

#необходимите

PS За светското събитие на БФС траур нямаше", завършва своя пост Тошев.

trud.bg

2 Коментара

Олеся Zelle

4 months before

Естествено е,че ще бъде Гонзо 😉 Ами той не изтърваше през последните 5-6 години нито една сбирка на Перуката- кеф ти певици,кеф ти танци,кеф ти огнена вода. Че кой ше е ,ако не от кохорта на Перукан?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.