Гешев, ти кажи за коронавируса! Кажи за убитите!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/geshev-ti-kazhi-za-koronavirusa-kazhi-za-ubitite/8111 SvobodnoSlovo.eu
Гешев, ти кажи за коронавируса! Кажи за убитите!

През април 2020г. от БОЕЦ разкрихме неадекватните и престъпни действия на правителството на Борисов и НОЩ – забрана да се тестват контактни лица, включително и медици, като в същото време те не бяха поставяни и под карантина!

Гешев и прокуратурата бяха слепи и глухи!

Първият случай, който документирахме бе във видинската болница, след това подобни случаи бяха разкрити и в Благоевград, Стара Загора и на други места! В резултат вируса бе „изпуснат” и последва ужаса – десетки заразени медици, затворени отделения, стотици заразени граждани, множество жертви, взрив на заразата и пренос в нови огнища – социални домове и заведения за възрастни хора…

Още в деня (началото на април 2020г.) в който аз и БОЕЦ установихме тези факти  и действия на правителството и НОЩ, сезирахме прокуратурата и МВР. И по заповед на Гешев с обявление на сайта на Върховна прокуратура НА МЕН  ми бяха повдигнати обвинения за разпространение на невярна информация с цел всяване на паника! Истинската цел бе да ни запушат устите за  действията на Борисов и бандата му, които сееха смърт и да манипулират обществото. Точно по това време Борисов се представяше едва ли не за спасител, докато в същото врем заради техните малоумни действия и бездействие, заради липсата на предпазни средства и реактиви за тестове всеки ден загиваха хора. Тогава Гешев криеше този геноцид, а сега пита за коронавируса!

Гешев, защо не попита Борисов? Защо не попита Мутафчийски? Защо не попита Кантарджиев? Защо не попита Ангелов? При тяхното управление България оглави класациите по смъртност! Те, със своите малоумни и неадекватни действия  вкараха недоверието и съмнението в българското общество! При 40 заразени на ден се блокираха градове и слагаха КПП-та, а при хиляди заразени, Борисов дигаше ограниченията, за да намали недоволството и да крепи прогнилата си власт. Това го плащахме с човешки животи.

БОЕЦ доказахме с документи, че пробите на контактните видински медици са били отказани да бъдат изследвани в Националната референтна лаборатория оглавявана от Кантарджиев! Върнати са и унищожени в автоклава на видинското РЗИ! По заповед именно на Кантарджиев. Той обаче не знаеше, че БОЕЦ разполагаме с тези документи и на официално искане на информация по ЗДОИ отговори, че НЯМА връщани и унищожавани проби! Същото повтори и Мутафчийски в национален ефир. Междувременно заради нашите разкрития и медийния и обществен натиск, НОЩ бяха принудени и взеха повторни проби, но духа вече бе изпуснат от бутилката.  След това публикувахме документите и лъжите им бяха доказани и вместо прокуратурата да им потърси отговорност за стотиците заразени десетки починали, за изготвянето на документи с невярно съдържание, те повдигнаха обвинения на мен!

Съдът ме оправда на всички инстанции и в съдебна зала доказахме отново всяка моя дума и всяко разкритие и твърдение на БОЕЦ! А вече заедно с моят адвокат, боеца Камен Добрев осъдихме прокуратурата за неправомерно повдигнатите ми обвинения и отново доказахме в съда правотата си и че ако БОЕЦ не бяхме реагирали тогава, то заразените и жертвите щяха да са в пъти повече.

Разкривахме истината за лъжите на Буда и НОЩ, а Гешев ползваше прокуратурата, като бухалка срещу всеки, който си позволеше да казва тази истина на глас! Той носи солидарна отговорност за загубените животи.

И сега се сетил да пита за ковид мерките. Нека пита, но първо да разследва сигналите за предишните мерки, или липсата на такива. Но не смее, господарите са му казали какво да прави и той изпълнява.

Много от загиналите от ковид миналата година можеха да бъдат спасени. Лекарите и медиците правеха всичко по силите си, но правителството вместо да си свърши работа си правеше ПР и си играеха на спасители. И затова казвам, че мафията не спасява, мафията лъже, ограбва и убива. А Гешев прикрива убийствата, грабежите и престъпленията им. Доказано с документи и факти.

Гешев трябва да бъде отстранен незабавно, а на Борисов и котерията му трябва да бъде потърсена отговорност и за тези престъпления и загубени човешки животи!

27.08.2021г.     Георги Георгиев – БОЕЦ

Благодарим за подкрепата в общата ни битка за справедливост и Истината!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и за всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail: [email protected]

www.boec-bg.com

банкова сметка:

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

 <<< PAYPAL >>> link click

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.