Гласът на България, вярвам, че можете да минете отвъд "aд"-а!  Или греша?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/glasat-na-balgariya-vyarvam-che-mozhete-da-minete-otvad-ad-a-ili-gresha/122560 SvobodnoSlovo.eu
Гласът на България, вярвам, че можете да минете отвъд "aд"-а!   Или греша?

Един телевизионен формат, насочен основно към млади и подрастващи, едновременно ни натяква хем колко са "зелени", хем рекламират най-долна отвратителна енергийна напитка, като "непринудено" участниците отпиват от нея, докато са в очакване да сбъднат мечтата си на голямата сцена. 

А не би ли било прекрасно да предлагате и весели балони - ще ни чака незабравима забава? А после същата телевизия ще прави репортажи колко опасно е това.

Доста шизофренно, не ли?

...

Гласът на България, вярвам, че можете да минете отвъд "aд"-а! 

Или греша?

Мариан Бачев

7 Коментара

Червената шапчица

7 months before

Някакъв боклук от едно боклучаво шоу коментира други боклуци от друго боклучаво шоу. --- Министърът на правосъдието Атанас Славов е в Брюксел за участие в заседание на Съвета „Правосъдие и вътрешен ред“, информират от Министерството на правосъдието. --- Да напишеш в едно изречение България и Правосъдие е пълен абсурд. Какво ще прави член на ОПГ в Брюксел?

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Един ексхибиционист дебнел в някакъв подлез. Бил се подготвил за изявите си подобаващо - наметнат с шлифер, а отдолу - чистак гол! Отначало, минала някаква млада мацка. Оня си показал мъжкото достойнство. Момичето избухнало в смях: - Ха-ха-ха! Аз, какви големи чепове съм виждала, та ти, с тая малка чурка ли ще ме изплашиш, бе? Вземи се скрий някъде! И отминала! След нея се появила лелка на средна възраст. И в двете и ръце имало пазарски торби, а на лицето и - отнесено изражение. Извратенякът си развял половия орган! Лелката се спряла стъписано: - Леле, като Ви видях, та се сетих! Ами, яйца забравих да купя, бе! Дано още е отворено! И се върнала обратно! Най-накрая минала една бабичка. Перверзникът си разтворил широко шлифера! Старицата кимнала одобрително: - Да, прав сте, другарю! Разбирам Вашия протест! Дотам ни докара тая демокрация - да нямаме пари едни гащи да си купим! Но Вие - елате с мен до трафопоста! Има събрание на БСП!

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Директорът на Службата за управление и бюджет (OMB) на Белия дом - Шаланда Йънг, предупреди, че средствата за САЩ да предоставят на Украйна военно оборудване ще свършат преди края на годината.

Коментирай

Червената шапчица

7 months before

Залужни се е оплакал на САЩ от Зеленски и е поискал 400 милиарда долара

Коментирай

copy - paste

7 months before

Е, сега! Това е Украйна! То и ние им плащаме на бежанците пък те с ,,Ягуари"затъват по плажовете! А иначе, не изплатени задължения по програмата за украинските бежанци, пращат ЧСИ-та по хотелите! 400 милиарда? Да ме изчака до аванс!

Коментирай

Балалайка

7 months before

Прав е г-н Бачев, но явно не му е направило впечатление рекламирането на Трибестан по тв, който си е, или беше допинг. Спирането на аналгин и допускането му отново за употреба на територията? Забраната на аспирин пък, при пландемията, беше върхът! Колкото до въпросния глас, едва ли някой го приема за чиста монета, а след публикациите миналата седмица е ... Още някой от участниците/и не само/ като се "изока" и е дотам.

Коментирай

Али Баба

7 months before

Въпросната напитка ще осигури много пациенти на нефролози и кардиолози. Сигурно това е целта. Болести, глад, мизерия с любезното съдействие на един формат... За таланти...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.