Главният архитект на София е подал оставка

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/glavniyat-arhitekt-na-sofiya-e-podal-ostavka/139067 SvobodnoSlovo.eu
Главният архитект на София е подал оставка

Kметът Терзиев я е приел

Днес приех оставката на арх. Здравко Здравков като главен архитект на Столична община. Това написа кметът на София Васил Терзиев в официалния си профил във Фейсбук. Кметът благодари на Здравков за времето, което е посветил на София. 

В понеделник ще бъде назначен временно изпълняващ длъжността главен архитект. Заедно с това започваме подготовката на конкурс за позицията, заяви Терзиев.

„Надявам се, че тази позиция ще предизвика и вдъхнови много професионалисти и визионери, и ще бъде избран най-добрият бъдещ главен архитект на София“, коментира столичният кмет и добавя, че ще се обърнат проактивно към всички професионални общности за предложения, за да намерят най-подходящата кандидатура

trud.bg

2 Коментара

Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист

2 months before

Мутрата-гербераст от Червен бряг доосра София.

Коментирай

Милчо

2 months before

Но сега не трябва да го пускат тихомълком а ревизия за последните години, след като дойде от Червен брег-апартаменти, места, автомобили, на жена му, на бабалъка... до дупка, така ще е честно. Иначе, след една никой няма да си спомня и тоя тарикат ще си харчи пароците спокойно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.