Главният прокурор Иван Гешев отива на молитвена закуска с Джо Байдън

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/glavniyat-prokuror-ivan-geshev-otiva-na-molitvena-zakuska-s-dzho-baydan/44132 SvobodnoSlovo.eu
Главният прокурор Иван Гешев отива на молитвена закуска с Джо Байдън

Главният прокурор Иван Гешев ще участва в 71-ата годишна Национална молитвена закуска, давана от американския президент Джо Байдън. По традиция събитието се провежда всеки първи четвъртък на февруари, който тази година се пада на 2-и, и се открива с приветствие от президента.

На събитието във Вашингтон ще присъстват общественици и публични фигури от повече от 100 държави, които споделят общи морални и духовни ценности. Първата молитвена закуска се е провела през 1935 г., когато представители на местния бизнес отправят молитва в кризисен за района момент. По-късно молитвени закуски започват да се организират във всички американски щати. Националната молитвена закуска дава възможност за изграждането и укрепването на лични отношения между водещи американски политици, общественици и лидери от страни от целия свят.

В американската столица българският главен прокурор ще участва и във форум по сигурността. Гешев ще се включи и в дискусии, посветени на борбата срещу езика на омразата.

trud.bg

5 Коментара

Червената шапчица

преди 10 месеца

А Цвъ Цвъ ще присъства ли?

Коментирай

чокън

преди 10 месеца

След ТЪПИЯТ - цветан цветанов, новия пратеник на боко ТИКВАТА в КРАВАРНИКА - сащ, ще бъде ПРОСТИЯ - иван гешев!

Коментирай

емигранд

преди 10 месеца

Абе Гешев на каква молитвена закуска отиваш, там няма православни християни,а само престъпници.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.