Гледах срещата при Президента. ППДБ не изневериха на себе си - отново направиха опит за панаир, излизайки обидени

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/gledah-sreshtata-pri-prezidenta-ppdb-ne-izneveriha-na-sebe-si-otnovo-napraviha-opit-za-panair-izlizayki-obideni/130990 SvobodnoSlovo.eu
Гледах срещата при Президента. ППДБ не изневериха на себе си - отново направиха опит за панаир, излизайки обидени

Гледах срещата при Президента. ППДБ не изневериха на себе си - отново направиха опит за панаир, излизайки обидени. От какво сте обидени, хорица несъстоятелни. Че нали вие сътворихте това, вие се подиграхте с основния ни закон, вие взривихте обществения договор с малоумщините си. В нашия език има много хубави поговорки и някои леко нецензурни изрази за инфантилното ви поведение. Едната е "не сакам на мене да ми е добре, а на вуте да му е зле" и "кой ми с... в гащите".  Вие, чада недоправени, вие сътворихте това, което се случи днес. Какво очаквахте - Президентът да не изпълни конституционните си задължения, за да ревнете пак и да искате отстраняването му.

Хайде, стига с евтините ви номера. Нямали били доверие на някои от министрите. Ако това е аргумент, да ви кажа под секрет, че ние и на вас нямаме доверие. И то от самото начало на "СГЛОБКАТА", както ви кръсти вашата манивела и интелектуален титан бориславова. Да, нямаме ви никакво доверие - това се виждаше и от социологическите проучвания, но вие ни управлявахте напук и въпреки нашето недоверие. И сега, хоп, трябва всички да се съобразяват с вас. Ами няма да стане. Вие се държите като разглезено дете, което тропа с краче в магазина и иска всичко. Ако мама и тате удовлетворяват всичките му желания, то става психопат, който иска света да се върти около него. И като не се получава така, следват социалните шамари. Те действат изключително възпитателно и вкарват в пътя. Ето сега вие ще ги получите и ще разберете най-сетне, че слънцето не изгрява с вас.  Ще си изсърбате всичката горчива попара, която сътворихте. Лошото е, че и ние я сърбаме.

Апропо, вчера, бидейки в НС във временната комисия, която трябва да изработи законодателните промени, гарантиращи правата на психично болните, научих, т.е. беше ни съобщено за бонусите в държавната администрация. Така че информацията е съвсем истинска, беше съобщена официално от депутат. А пък ние ще събираме "капачки за бъдеще"

Цветеслава Гълъбова

2 Коментара

BLIMAN

3 months before

...значи се оформят нови сглобки под "вещото" ръководство на д-р Доган...така ли да го разбирам..?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.