ГНУСОТА НЕДОДЯЛКОВА

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/gnusota-nedodyalkova/53808 SvobodnoSlovo.eu
ГНУСОТА НЕДОДЯЛКОВА
Снощи плюх, за да не повърна! Но и тая сутрин ми се гади!
 
Защото прочетох "отговора" на Недялко Недялков на публичните заплахи на бае Петко - отеца на Киро Имбецилчето!
 
Да, бае Петко е уличен хъшлак и кръчмарски мародер! Да, "речникът" му е отвратителен, напълно съответстващ на статуса му на див  лумпен! Да, само в България може да бъде дадена телевизионна трибуна на един жалък идиот и уличен побойник - за да произнася заплахи от най-долен разряд към личните неприятели на сина си - идиота Киро! Да, само в България мисирите от медиите на ЦРУ и "Америка за България" отминават тая врещяща простотия с оглушително мълчание! Да, само в България бащата - социален маргинал - може да заплашва от тв екрана, а синът му - олигофрен - да продължава по живо, по здраво "предизборната си кампания" и да окачва по стоборите на хората хартиени пликове с шпек салам и лютеница, ведно с агитационни материали за ПП! 
 
Да, всичко това говори за тоталното падение на българското общество! Да, всичко това говори, че нямаме държава! Защото синът на бае Петко - не забравяйте това - "управляваше" страната седем месеца, въпреки че е даун по рождение. И ние го търпяхме да ни се качва на главите! А дойде ли на отново на власт - ще въдвори дивашка цензура, политически терор, убийства на политически противници и инакомислещи! Акъл няма - да му пречи! 
 
И тутакси ще ни вкара в Третата световна! Не бива да си правим никакви илюзии! 
 
Да, така е! Откога го повтарям!
 
НО КОЙ Е НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ?
 
Кой е заплашеният? Кой е жертвата?
Кой отвратителен шмекер е написал в прослава на собствената си "почтеност" следните редове:
 
"Благодаря на всички, които ми се обадиха да ме подкрепят. В такива моменти човек отсява истинските приятели.
 
Благодаря и на всички, които не се обадиха. Бъдете спокойни, аз пак ще бъда на барикадата, когато мечката похлопа на вашата врата. Въпрос на принцип.
 
Колкото до горкия Петко Петков и сина му... Няма да ме уплашите. Най-много главата ми да строшите. Но пък тя излезе корава, не се научи да се навежда. Взривяваха ми офиса, убиха ми автор, ДАНС ме следеше и подслушваше в делото "Галерия"...изпитах всички "сладости" на времето и професията.
 
Не съжалявам. Ако всичко можеше да се повтори, пак така щях да постъпя." ( край на цитата )
 
Ето тая гнусотия не мога да изтърпя! Тя е равна на бае Петковата и Кировата! И дори не е с обратен знак! ПП, ДБ и Герб воюват на същата страна на барикадата! Разпрата между бае Петко и Недялко Недялков е разпра между цигани от два враждуващи клана, които тутакси се обединяват срещу българите! Тая разпра е комшийска, аверска, приятелска - ако щете! Разпра между слуги - за по-голяма плата от господаря! Разпра между песове от една и съща глутница!
 
И тия "заплахи", които утре ще се обърнат в братска прегръдка, дават повод на личния лакей на Боко - Недодялко Недодялков - да пере репутацията си и да ни се представя като БОРЕЦ ЗА ПРАВДА И СВОБОДА!
Поврага! Плюйте заедно с мен, българи! Плюйте - да удавим това леке с храчки на погнуса!
 
Кой тотално унищожи България? Кой докара нещата дотам, че от екрана да се сипят заплахи и всички да мълчат? Кой срина държавата? 
 
Господарят на лизача Недялко! С помощта на мисири, главният от които е Недялко! Няма никаква разлика между Герб и кирчовщината! Две фракции от национални предатели!
 
Недодялко, ти отиде твърде далеч в слугинажа на българоубийците, за да ни се представяш днес като борец за истината! Единствената разлика между теб и бае Петко, е че си малко по-интелигентен и образован! Но това не те прави по-малко лакей и предател!
 
Пфу! Гнус ме е от теб! Поне да си беше мълчал!
 
Та нали от гъзомийство направи толкова пари и толкова сланина! Погледни се - бъчва лой! Стой си в лойта и безмълвствай! Ще има кокал и за теб при управлението на олигофрените от ПП и ДБ. Не бой се, няма да те забравят! Ще лочиш от копанята - както досега.
 
Гарван гарвану око не вади!
 
Милена Върбанова

4 Коментара

Бродяга

преди 1 година

Пърдялко.....

Коментирай

Лора Дан

преди 1 година

Преди години възпитанието ме караше да подминавам простаците с мълчание. Но те се умножиха в геометрична прогресия и повече не може да се мълчи. Хвала на будните българки и българи, които дават отпор на презрените нищожества, имащи се за фактори в обществения и политическия живот. Тоталното опростачване на нацията е планирано отдавна и хора като Слави Трифонов и Недялко Недялков имат огромна вина, защото са знаменосци на това. Потрисам се от гняв и отвращение. Адмирирам усилията на белите лястовици Милена Върбанова и Анастасия Гешева, които неуморно разтварят черепи и наливат ум в зомбирания или заспал народ.

Коментирай

Мишо Генев

преди 1 година

България ще се Оправи само тогава, когато останат Две ( 2 ) партии и се Забранят всички останали! Едната партия ще бъде Партията на Сеирджиите - с председател "Червената шапчица" и три милиона ( 3 000 000 ) членове, а другата ще е Партията на Баламите - без председател и там ще членуват останалите три милиона ( 3 000 000 ) Българи!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.