Големият печеливш от разразилата се драма покрай отказа на един диджей да уважи желанието на госта си, е Камелия

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/golemiyat-pechelivsh-ot-razrazilata-se-drama-pokray-otkaza-na-edin-didzhey-da-uvazhi-zhelanieto-na-gosta-si-e-kameliya/142941 SvobodnoSlovo.eu
Големият печеливш от разразилата се драма покрай отказа на един диджей да уважи желанието на госта си, е Камелия

Големият печеливш от разразилата се драма покрай отказа на един диджей да уважи желанието на госта си, е Камелия. Макар и далеч от най-силните си години, вероятно сега поканите за участия към нея ще завалят, нищо чудно да получи покана да гостува в меката на попфолка Сърбия. 😁

За жълтопаветната общност пък изгря нова звезда на небосклона им. Звезда, в каквато въпросният фон се опита да се превърне, измествайки на заден план коментарите за истински значимите - Димитров и Джокович, а и за самата идея на събитието - благотворителността.

Но лично аз съм най-впечатлена от застаряващото инфантилно момче на мама и тати амеБо, който лицемерно размаха пръст срещу чалгата, благодарение на чиито приходи в семейната хазна вероятно е отгледан, а и продължава да е добре осигурен, освен че видимо през годините няма никакви скрупули да се кефи на мазните чалгаджиии в предаванията на баща си, в които предавания именно се популяризира (и продължава) чалгата във всичките и проявления.

Виктория Георгиева

2 Коментара

Геле

21 hours before

https://youtu.be/Q7vs37vNDk8?si=J-LPIJWYf1pCcxZJ

Коментирай

Реалист

9 hours before

Прости хора на всяка крачка, после се чудим защо всички ни обиждат. Освен това Джокович е световна величина, дошъл е за благотворителност и се държи като мъж винаги и навсякъде. Защо тази маймуна не пусна парчето на човека не мога да разбера, най-вероятно от злоба и завист.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.