Хекимян: Терзиев, Бонев, сега кого ще обвините за чутовния гаф с "новата организиция" на движението?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/hekimyan-terziev-bonev-sega-kogo-shte-obvinite-za-chutovniya-gaf-s-novata-organiziciya-na-dvizhenieto/136341 SvobodnoSlovo.eu
Хекимян: Терзиев, Бонев, сега кого ще обвините за чутовния гаф с "новата организиция" на движението?

Никой не е над закона! Терзиев, Бонев, сега кого ще обвините за чутовния гаф с "новата организиция" на движение по “Патриарха”?

Това написа общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян във Фейсбук.

И добави: Колко пари изхарчихте? Ако са над милион и половина - това е злоупотреба в особено големи размери! Колко ще ни струва ремонта на ремонта, премаркирането на маркирането и колче до колчето?

Коментарът на общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян идва след решението на ВАС, че реорганизацията на движението около НДК е незаконна и незбавно трябва да бъде прекратена.

По този повод Хекимян поиска незабавната оставка на зам.-кмета на София Павлов. 

"Терзиев, след решението на съда няма да стане само с кухи оправдания. Да си припомним, че кметът смело застана зад проекта. Сега да излезе и да даде обяснения пред столичани! Борис Бонев се е скрил на сянка, докато “гражданите” се молят някой да Спаси София от “спасителите”", написа Хекимян и добави:

"Призовавам Васил Терзиев незабавно да подаде своята оставка като кмет на София и да поеме лична отговорност за нелепата реорганизация на основни пътни артерии в София!"

Епицентър 

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.