Хора, работили с въпросната жена - Красимира Трифонова, я определят като "пълен психопат"

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/hora-rabotili-s-vaprosnata-zhena-krasimira-trifonova-ya-opredelyat-kato-palen-psihopat/125997 SvobodnoSlovo.eu
Хора, работили с въпросната жена - Красимира Трифонова, я определят като "пълен психопат"

Описван от колегите си като блестящ дипломат, ерудиран, фин и добър човек, бившият ни посланик в Тайланд Камен Величков е обвинен през 2010г. в "сексуален тормоз и дискриминация" от майката, която преди дни извърши, заедно с дъщеря си, зловещото убийство в София. 

Хора, работили с въпросната жена - Красимира Трифонова, я определят като "пълен психопат". Страхували се да остават в една стая с нея. Трифонова лепяла по вратите на кабинетите бележки със заклинания, пускала жалби, заравяла "магии" в двора на посолството. 

През 2011 г. КЗД отхвърля обвиненията в тормоз и дискриминация, отправени срещу посланик Камен Величков, но щетата вече е сторена и въпреки липсата на сдвидетели и факти, тя успява да съсипе кариерата на Величков. Името му е очернено в медиите. Ако се беше случило днес, щеше и лицето му да бъде прекарано през калта на социалните мрежи, в които широките народни маси обичат да споделят масово всяка помия. 

Въпреки, че обвиненията на Трифонова са доказани от КЗД като неверни, на нея е позволено да продължи кариерата си. Тя не е наказана. Медиите не се връщат към случая, а Величков не е реабилитиран нито в тях, нито в системата. 

Цели 14 години по-късно разбираме за това какъв човек е била въпросната Трифонова, за скалъпените обвинения и съсипаните животи, "благодарение" на това, че в ненаказаната си социопатия стигна до крайност - убийство. Нека не се заблуждаваме, до това убийство се стига именно, защото този социопат в пола остава ненаказан след всичките години на фалшиви обвинения, тормоз, клевети.  

И това не е рядко срещан феномен. Мъжете социопати ползват макетни ножчета, жените социопати - фалшиви обвинения, клевети и интриги, с които съсипват не по-малко и жестоко цели животи, кариери и съдби. От години в развития свят тече обществено движение по все по-голяма нетолерантност към и война срещу посегателствата и половата дискриминация в институциите. А дали не е време да започне и такава срещу феномена на фалшивите обвинения като инструмент в ръцете на тези социопати, които се е паднало да са от женски пол? Движение и конкретни реформи, с които да се ГАРАНТИРА справедливост за набедения - пълната му кариерна и публична реабилитация, както и тежки наказания за доказания клеветник. 

Не знам ще се намерят ли политици със смелостта дори да предложат подобни реформи предвид текущата ултра-феминистка линия на модерния свят, но дано поне този път името на жертвата - Камен Величков, бъде изчистено. Повечето мъже, станали жертва на жена социопат - било то съпруга, гадже, колежка или друго, не получават тази справедливост.

Кристиан Щкварек

5 Коментара

Гост

преди 3 месеца

След дъжд качулка. На един човек кариерата е провалена, а друг лежи в моргата.

Коментирай

Аква

преди 3 месеца

Това е лицето на едно българско министерство.

Коментирай

Аква

преди 3 месеца

Това е лицето на едно българско министерство.

Коментирай

хамалин

преди 3 месеца

демократията ни е порнография

Коментирай

хамалин

преди 3 месеца

демократията ни е порнография

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.