И отново - защо, Елена?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/i-otnovo-zashto-elena/110346 SvobodnoSlovo.eu
И отново - защо, Елена?

И отново - защо, Елена?

Трети ден пиша и въпросите ме затрупват. И стават все повече и все по-важни, значими, и все по-неотложни… Въпроси, на които не очаквам отговор, но съм длъжна да задам…

Започнах да пиша, защото ме шокира наглостта на група евродепутати – социалисти - определили се, като прогресивни и модерни, в опита си да хванат юздите на стогодишната си баба… Какви са истинските им помисли, не се наемам да споря…

Но?Евродепутатите клели ли са се в Конституцията на България? Ако да, за тези, които са подписали Истанбулската конвенция, би трябвало да има последствия? Нека поне веднъж Прокуратурата да се самосезира. 

Когато Народен представител или министър лъже, за да прокара определени решения, в ущърб на нацията, има ли последствия? Би трябвало, ако има Прокуратура.

И така мантрата – няма трети пол, няма джендър - идеология, няма момченца с полички, няма общи тоалетни, няма родител едно и две… Няма социален пол… Конвенцията защитава и спасява жените от насилие…, може да разплаче само банките в НС. Поне трябваше, от кумова срама, да се каже – „няма, за сега, в България.“

И това ще бъде лъжа, защото колкото и бързо да беше потулен скандалът със сексуалното образование на четвъртокласниците в Перник, мнозина го видяха… Ще бъде лъжа и защото комисарите на LGBT+, отдавна и съвсем безнаказано шетат по училища и детски градини… 

Защото „Онова“, което разхождаше болното момче с каишка през врата, е вече на свобода, защото не слиза от ТВ екраните, защото не се спира пропагандата за прекрасния лек танцуващ живот върху тротинетка. Защото походите на „щастливите“ и драг шоу програмите, се финансират и стимулират от парите на данъкоплатците, защото и Биг Брадър, налива милиони за унищожаването, на и без това, бързо топящата наша нация. …  

Нямам намерение повече, да споря във Фейсбук. Но, бих го направила, заставайки срещу Елена и срещу всички извратеняци между българските, модерни, леви или безпосочни неолиберали и измислени „разкрепостени“ демократи. Една кръгла маса? Един публичен диспут по въпроса? Как мислите, ще го допуснат ли това в телевизиите ни? Ще го отразят ли? А Елена и приятели, ще се опитат ли, като борци за свободата на словото, да издействат, поне в БНТ един разговор по темата? Не! Защото ще разсърдят Брюксел. Тази тема у нас е табу… Докато пробутат ратификацията. 

Дали всички от евродружинката, наистина ни смятат за идиоти и ронейки крокодилски сълзи за жените, безсрамно посягат на децата им.

 Светът вече се надига срещу най-гнусното насилие върху децата - проповядването на транс-джендъризма и то в ранна възраст.  

Защо ние, наречени глупаци от Министъра на правосъдието, искаме Референдум против преподаването на Джендър- идеологията в училищата, когато по Конституция и дрън, дрън… 

Та, всички вкупом – евро и местни депутати, министри, соросоиди и кой ли не - ежедневно, без прекъсване я нарушават, тази Конституция. 

Какво искат българските майки и бащи? Казват му превенция. Предварителна защита и мерки срещу предстоящата заплаха. Искат да видят и отгледат внуците си. Искат да ги видят щастливи, пораснали мъже и жени, а не дрогирани и натъпкани с пубертетни блокери, подложени на химическа кастрация с „лупрон“, обезобразени от пластични операции, обречени на страдания и ранна смърт, полухора - опитни плъхчета и зайчета, подмамени с обещания за лек и щастлив живот в ранната им възраст. И то, за да напълнят джобовете на шизофренните последователи на двама престъпници - псевдоучени -Алфред Кинзи и Джон Мъни – идеолозите на джендъризма.

Ще трябва, може би, да продължа. Има още толкова много за казване…

Нешка Робева 

12 Коментара

Иванов

преди 6 месеца

Има Нешка, има още много за казване. НЕ СПИРАЙ, МАЛКАТА АУДИТОРИЯ НА ТОЗИ САЙТ поне ИМА НУЖДА ОТ ТЕБЕ. Вече свикнах да гледам момичета и момчета пристрастени към тютюнопушенето . Даже и тук има т.н диверсификация, кеф ти цигари, кеф ти електрически пури, важното е дим да излиза от устата ти и да се заливаш от евроатлантическо щастие. И никой, ама никой не повдига тоя въпрос, и едва ли някой знае палитрата от болести, която провокира тютюнопушенето. То, това платено удоволствие стана толкова масово, че просто е рядкост да видиш жена, която не пуши. Що да се чудим, че има все по-малко бракове, че няма раждаемост, че и тези деца, които се раждат са предварително осакатени, физически или умствено.

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 6 месеца

От както се помня: "Нешка няма грешка"! Г-жа Робева, Господ, да Ви дари с дълъг живот и здраве!

Коментирай

moitoi

преди 6 месеца

Светът в който официална социална Политика става това което е Между Краката а НЕ в Главата ...пиши го ПОРНОГРАФИЯ на ЖИВОТА!!! Моля ПОРНО-артистите да си получат ХОНОРАРА!!! Не знаят че и те ще станат излишни за които им пишат СЦЕНАРИЯ и плащат!!!

Коментирай

Иван Пеев

преди 6 месеца

И отново основният въпрос - трябва ли ни такъв Евросъюз? Обединена Европа звучи добре, но при други правила, съюз на народите, а не на партиите. След като няма такова обединение, ще излезем от сегашното и ще чакаме ново. Че ще пропищят няколко "бизнесменчета", ясно е, но нуждите на страната ни са над техните, което означава - момченцата зад граница, бизнесът - държавен. Това е, кратко и ясно.

Коментирай

Никой

преди 6 месеца

На 16 юни в центъра на София щяло да има прайд, съпътстван и от детска сцена! Ще призовават за повече права, каквото и да значи това.Организатори са разни НПО-та, паразитиращи върху гърба на бедния народ! Кой допуска да се афишират подобни извращения!?

Коментирай

до кака Нешка от РУСЧУКА...

преди 6 месеца

АМИ ПАРИТЕ НА "ГОТОВО" това ПРАВЯТ!!!ИМА "лаф":пАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА!!!!ЧЕТЕте БЕ ХОРА,ЧЕТЕТЕ БОТьОВ,СМИРНЕНСКИ,ВАПЦАРОВ,СЛАВеЙКОВ а най ВЕЧЕ дЕдо ВАЗОВ,ЙОВКОВ,ЕЛИН ПЕЛИН и ВСИЧКО ЩЕ ВИ СЕ "проясни"!!!!И НИКОГА "проектоПОРНОГРАФЪТ стамбАлоФ!!!!

Коментирай

до кака Нешка от РУСЧУКА...

преди 6 месеца

АМИ ПАРИТЕ НА "ГОТОВО" това ПРАВЯТ!!!ИМА "лаф":пАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА!!!!ЧЕТЕте БЕ ХОРА,ЧЕТЕТЕ БОТьОВ,СМИРНЕНСКИ,ВАПЦАРОВ,СЛАВеЙКОВ а най ВЕЧЕ дЕдо ВАЗОВ,ЙОВКОВ,ЕЛИН ПЕЛИН и ВСИЧКО ЩЕ ВИ СЕ "проясни"!!!!И НИКОГА "проектоПОРНОГРАФЪТ стамбАлоФ!!!!

Коментирай

песимист

преди 6 месеца

https://www.youtube.com/watch?v=JllJwaTFqVw&t=1s

Коментирай

Стоян Лозински

преди 6 месеца

Категорично споделям позицията на г-жа Робева! Бях един от първите в интернет преди шест години, които писаха срещу лицемерието на т.нар. Инстанбулска конвенция, като назовах приемането на постулатите й НАЙ-ГОЛЯМАТА ПЛАНЕТАРНА КАТАСТРОФА! Защото засаждането на порока в детските души е създаване на развратно човечество! И тържество на Сатаната, след което идва неописуемия финал на целокупната сбирщина от двукраки същества.

Коментирай

Харалампи

преди 6 месеца

Ето това трябва да го види всеки: https://www.youtube.com/watch?v=JllJwaTFqVw&t=310s Документален филм за "Какво е жена"

Коментирай

Ниа

преди 6 месеца

Чест и почитания, госпожо Робева! Няма да загине цялото човечество. Ще оцелеят по-консервативните и (полу)диктаторски общества. Вярата и законите им няма да позволят унищожаването на техните ценности. От нас като нация зависи, дали ще последваме безмозъчните водачи от англосаксонското стадо при скока им в пропастта или ще се хванем за древните си корени и ще забавим самоунищожението си за още две-три десетилетия... Еленките, Габриелките и останалата сороска напаст няма да бъдат пожалени. Родовете им ще бъдат затрити както заслужават всички продажни неспособни да видят напред в бъдещето слуги. Робите са осъдени да умрат със или заради господарите си. Свободните и разумни души винаги намират пътя към оцеляването си. Все още имаме шанс да изберем дали да бъдем пожертвани като верни покорни роби или поемем глътките свобода, колкото и кратки да са те.

Коментирай

Аникум

преди 6 месеца

Чест и почитания,високо почитаема БЪЛГАРКА НЕШКА РОБЕВА!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.