Има полза от такива като Баничарката Велева. Като приближена на властта, винаги успява да поднесе от първа ръка по някое изявление и да направи гаф

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ima-polza-ot-takiva-kato-banicharkata-veleva-kato-priblizhena-na-vlastta-vinagi-uspyava-da-podnese-ot-parva-raka-po-nyakoe-izyavlenie-i-da-napravi-gaf/109983 SvobodnoSlovo.eu
Има полза от такива като Баничарката Велева. Като приближена на властта, винаги успява да поднесе от първа ръка по някое изявление и да направи гаф

Има полза от такива като Баничарката Велева. Като приближена на властта, винаги успява да поднесе от първа ръка по някое изявление и да направи гаф. Само на нея Гешев казал "Децата много се уплашиха", тя го цитира веднага, да покаже колко е "ексклузивно" осведомена.

И така се разбра, че Гешев бил с децата си в колата. И бориславсарафовци и ясентодоровци веднага като папагали повтарят. И какъв бил страшен взривът. И после се обясняват, че не било така, ами иначе.

Когато Борисов преди време беше в САЩ, говореше по телефона само с Баничарката. И така излязоха някои бисери - как харесал един ролс ройс пред хотела, как Мишел Обама била "пипната отвсякъде" и др. Слагам линк в коментарите за това забележително сътрудничество между журналист и премиер.

Иван Бакалов

1 Коментара

Андрей К

преди 1 година

Ако наистина Гешев така нагло е излъгал и орезили прокуратурата, службите и целия български народ, оставка още тази седмица!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.