Има стотици НПО-та за защита на кучета, няма никакви за защита и създаване на деца

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ima-stotici-npo-ta-za-zashtita-na-kucheta-nyama-nikakvi-za-zashtita-i-sazdavane-na-deca/26837 SvobodnoSlovo.eu
Има стотици НПО-та за защита на кучета, няма никакви за защита и създаване на деца

Има нещо сбъркано в нашето общество. Най-дребното произшествие с куче се превръща в чудовищна новина - едва ли не равна на войната в Украйна. Всъщност, тия репортажи вече дори да са по-дълги от Украйна.

В същото време няма нито един репортаж, който да насърчи майчиството на деца, раждането на трето дете, превръщането на многолюдните семейства в правило. И това - в гигантска демографска криза.

Има стотици НПО-та за защита на кучета, няма никакви за защита и създаване на деца. Единствените НПО-та за деца са тия, дето трябва да им налагат съмнителни нови "ценности".

Сега слушам, че човек бил длъжен дори да помага на бездомни кучета в беда. Това не е така, но започва нова пропагадна, за да ни промиват мозъците. Длъжен си да помагаш на човек в беда, но не и на животно. Но допускам, че и това ще променят, в общата цел да разсипят нашето общество, което би трябвало да е "на хората". И да остане една дива природа - общество на кучета...

Добри Божилов 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.