Иван Демерджиев: По случая "Семерджиев" всички получиха своите наказания

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ivan-demerdzhiev-po-sluchaya-semerdzhiev-vsichki-poluchiha-svoite-nakazaniya/64413 SvobodnoSlovo.eu
Иван Демерджиев: По случая "Семерджиев" всички получиха своите наказания

По случая "Семерджиев" всички получиха своите наказания. Оказа се, че има интересна ситуация по повод на пробите за употреба за наркотици, които са му вземани. Тази ситуация най-вероятно е извън МВР, но внимателно я проверявам.

Това заяви служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев пред журналисти на Летище София преди да отпътува за Турция със самолет „Спартан“ на българските ВВС, с който ще бъдат транспортирани и 3,5 тона хуманитарна помощ за пострадалите от земетресението.

Ако има още отговорни и виновни, ще бъдат наказани. От досегашните 40, за които се е установила вина, всеки един е наказан, посочи Демерджиев.

https://eurocom.bg/

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.