ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ: КОЦЕТО ВЗЕ 5 МИЛИОНА ПРЕД ОЧИТЕ МИ ЗА ЛОБИЗЪМ! /ВИДЕО/

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ivelin-mihaylov-koceto-vze-5-miliona-pred-ochite-mi-za-lobizam-video/140311 SvobodnoSlovo.eu
ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ: КОЦЕТО ВЗЕ 5 МИЛИОНА ПРЕД ОЧИТЕ МИ ЗА ЛОБИЗЪМ! /ВИДЕО/

Пред Киро Брейка Ивелин Михайлов твърди, че Костадин Костадинов от Възраждане е взел 5 милиона за лобизъм. Това станало пред очите му. Във видеото Михайлов не иска да каже хората, които са дали парите.

Afera.bg

9 Коментара

Наблюдател

2 months before

След голямото интервю на Карбовски с Костадинов, тоя най-накрая реши да се обади. Ами има прокуратура, МВР и с радост ще те излушат щом е срещу Костадинов. А той какво - отишъл при титана на мисълта Киро брейка. Жалка история

Коментирай

Пирон

2 months before

Преди прословутата комисия не знаех кой е Ивелин, а за исторически парк знаех само от заглавията. Но усояха да обърна внимание и ги следя. Признавам че има лицемерие че не разследват домусчиеви например и други преходни герои. И дотук. Вчера гледах цялото видео с Ивелин и Киро Брейка. Но останах със съмнения - или инвеститорите в това начинание са много наивни меко казано или.....има нещо съмнително. Защо ли....като почнаха да цитират разходите там се учудих: 7 хиляди лева за дръвче, 1.5 млн лв за прочистване на 1км речно корито, и още и още милиони, и пак някакви други дръвчета...и те скъпи. Аз лично се запитах...няма ли фиданки или други дръвчета в България?! Нека да са 50лв, даже да са по 250....но 7 хил. на дръече?! Все пак оценявам какво са направили ( вярно за много пари като същото може и за по малко). Нека си остане един атракциинен парк и въпреки разхищителните разхиди да успешее като бизнес, но само до тук.

Коментирай

До стефчу

2 months before

А защо трябва да се вярва на теб ? А ?Щото си троля - копейка? Какво е работил костя и какво е построил освен бля ,бля ,бля ? Продажник си е отвсякъде ,помияра

Коментирай

Минаващ

2 months before

костя си е продажник ,питайте който го познава

Коментирай

Прик

2 months before

Аз трябва да съм ноо глупав,за да повярвам, че Костадинов е взел пари пред погледа на някои!! Пак аз дадох на Костадинов 5000лева. Вярвате ли ми?

Коментирай

Мирмидон

2 months before

Налазиха Ивелин всякакви проверяващи и изведнъж прави изявление, че Костадинов взел едни 5 млн.лв. Излиза че изявлението е поръчано от проверяващите го.

Коментирай

Yoyo

2 months before

Твърде примитивно. Но то пък и цялата им политическа дейност бе такава.

Коментирай

Йорданов

2 months before

Много убедително!Повярвах на Ивелин, той е честен човек, нали?! Много честен!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.