Издигането на това знаме няма за цел да покаже солидарност с Украйна, а сервилност към един задкулисен елит в САЩ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/izdiganeto-na-tova-zname-nyama-za-cel-da-pokazhe-solidarnost-s-ukrayna-a-servilnost-kam-edin-zadkulisen-elit-v-sasht/115761 SvobodnoSlovo.eu
Издигането на това знаме няма за цел да покаже солидарност с Украйна, а сервилност към един задкулисен елит в САЩ

Вече повече от година, на фасадата на сградата на Столична община се вее украинското знаме - символът на колониалната зависимост, в която Родината ни и част от политическия елит се намират в момента. 

Издигането на това знаме няма за цел да покаже солидарност с Украйна, а сервилност към един задкулисен елит в САЩ, който използва семейство Байдън за постигане на цели, които по никакъв начин не кореспондират с интересите на българския и европейските народи. Този флаг е неизменна част от един проект, създаден от част от световното задкулисие, целящ да нанесе тотален социален, културен и икономически погром на България и Европа като цяло. 

Главозамаяни от собствената си реторика божанковци, които обясняват, че "дерусификацията" и респективно варварското и брутално отношение към историята на България и погрома над колективната ни памет е "приоритет", са всъщност тези които украинизират Родината ни и се опитват да я превърнат в територия, просто в регион. 

Унищожаването и омърсяването на миналото не означава, че настоящето ще стане по-добро - напротив! Този процес на ударна, насилствена украинизация ще ни лиши от бъдеще и това вече е очевидно.

Зад това синьо-жълто парче плат се крие корупция, политическа мерзост, алчност и пълна загуба на суверенитет. То е своево рода "имунитет" за тези, които го развяват далеч по-енергично от родният трибагреник. Колкото по натрапчиво "славят" Украйна и занмето и, толкова по-големи са шансовете за "кариерно" израстване и икономически просперитет. Славоукраинстващите инфантили, сред които очевидно е и кмета на Столична община, се опитват да обяснят на обществото цялата си политическа импотентност и корумпирана същност с някаква имагинерна, неясна и неистова "любов" към флага на един "проект", който скоро ще бъде закрит, поради обективна невъзможност да продължи да съществува.

Нямаме право и в никакъв случай не трябва да допускаме украинизацията на България да стане необратима и в този ред на мисли очаквам следващият кмет на София да свали чуждото знаме от сградата на Общината. Тук не е Украйна и София не е Киев!

Не може повече некадърност, интелектулана немощ и политически инфантилизъм да се крият зад един чужд флаг и всички безобразия да получават "опрощение" само защото извършилият ги енергично го е развял!

Дълг на всички ни е да спрем похода към властта на хора, които са част от чужд дневен ред и всячески демонстрират ненавист и презрение към България и всичко българско, които почитат и се кланят по-дълбоко на украинското отколкото на българското знаме.

Страхил Ангелов

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.