Извинявам се на ИТН, че съм им се подигравал. Днес е техният ден

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/izvinyavam-se-na-itn-che-sam-im-se-podigraval-dnes-e-tehniyat-den/110800 SvobodnoSlovo.eu
Извинявам се на ИТН, че съм им се подигравал. Днес е техният ден

Извинявам се на ИТН, че съм им се подигравал. Днес е техният ден. Посипвам си главата с пепел: оказа се, че са хората, които ни казваха истината през цялото време за това, което се случва зад кулисите. Истината за ПП и ДБ, истината за договорките, за клякането пред посолства, за разпределянето на порциите в държавата и лично за това какви хора са Петков и Василев. 

Днес е вашият ден, днес пред България вие сте оправдани. 

А това, което разбираме от думите на самия Петков за начина, по който се управляват службите в България е най-скандалното разкритие на прехода. То е национално предателство по всеки смисъл на думата, включително юридически.

Кристиан Щкварек 

6 Коментара

Гражданка

преди 11 месеца

Не познавам автора, но той явно сега открива топлата вода. На всеки мислещ гражданин в България е ясно, че службите отдавна са пробити, че има задкулисни договорки между уж враждуващи партии, и че държавата се управлява от 2-3 посолства. Не е нужно тези от ИТН да ни го казват.

Коментирай

Червената шапчица

преди 11 месеца

А бе, Кристиан Щкварек, ти какви гъби си ял за вечеря? Добре ли си? Имам позната в токсикологията. Ако имаш нужда – казвай.

Коментирай

Марко Тотев

преди 11 месеца

Не разбрах какво иска да каже Радостин Василев. Той е изнудвач. Изнудваше и ИТН. Опитва се да изнудва и Татяна Дончева. Не знам какво иска той. Пресконференцията му беше безсмислена.

Коментирай

Катина

преди 11 месеца

Ееее, ай ся! Г-н Шкварек, не ме карайте аз пък да се извинявам, че съм Ви харесвала /позицията Ви, де/.

Коментирай

Филип Фотев

преди 11 месеца

Ало, г-н Шкваркин, ти трябва да се извиниш на интелигентните читатели, че правиш подобни малоумни изявления за извинения към Има Такива Идиоти - ИТИ, чийто плешив грозник разврати три поколения непълнолетни българчета с цинизмите и шалвар-кючеците си!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.