КАК ЛЪЖЕ БОРИСОВ?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kak-lazhe-borisov/26187 SvobodnoSlovo.eu
КАК ЛЪЖЕ БОРИСОВ?

Борисов лъже с помощта на журналистите.

Срамно е не за него, а за всички, които го цитират безкритично, без коментар и го ретранслират като последна инстанция.

Как лъже Борисов трябва да стане рубрика. Защото вече е станало норма никой да не го опровергава.

В дадения пример Борисов лъже, че преди две години не е имало емигрантски натиск, защото тогава оградата на Симеонов, която пази Шенген се е охранявала от професионалисти. За този коментар Боросов е цитиран от Фрогнюз???

Борисов знае, че вие сте безпаметни овце и няма да му се сопнете, че преди две години натиска на границата беше нулев, заради епидемията от COVID-19.

Това е истината, тя е проста и е чудо, че никой не я казва. Анти-чудо е, че пък Борисов все още може да отправя послание, пълно с лъжи и самохвалене.

Тази статия е част от поканата на нашия екип към Борисов да гостува в нашия ютуб канал, където такова безкритично журналистическо слушане и послушание вече не се случват.

Господин Борисов, вие лъжете за причините за липсата на емигрантски натиск преди две години, редно е да ви се направи тази забележка.

И ако все още очаквате да си мълчим за такива смущаващо прости ваши манипулации - това време свърши. Елате да говорим открито и трудно.

Иначе сте това, което никой не ви казва - лъжещият с помощта на колегите политик.

Мартин Карбовски

https://www.lentata.com/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.