Какъв долнопробен сюжет ни чака, човек да се чуди да повърне ли, или да се обеси!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kakav-dolnoproben-syuzhet-ni-chaka-chovek-da-se-chudi-da-povarne-li-ili-da-se-obesi/110923 SvobodnoSlovo.eu
Какъв долнопробен сюжет ни чака, човек да се чуди да повърне ли, или да се обеси!

С най-голямо нетърпение очаквам битката за София на местните. 

Че правителство ще има, ще има. Че са си разпределили градовете, е ясно. Той Боеко си го каза още преди месец публично, че им е предложил градове на ППДебейците.

И така - София чия ще е? И как пепедебейците ще си водят кампанията, в която единственият им опонент, върху който си строят контранаратива, е Герп? 

За мен е ясно отдавна - пералнята на Герп отдавна функционира. Видях я с очевидното бездействие и даже съучастие относно Борисова градина. 

Но пред публиката как да го докарат?

А току виж пуснат единствено Фандъчка да обере пешкира, но надали, че и герберите си имат публика, а тя е все по-недоволна!

Какъв долнопробен сюжет ни чака, човек да се чуди да повърне ли, или да се обеси! 

Относно бъдещия кмет - той ще обединява далаверите и на двете страни, но ще го играе независим спасител на София.

Аз знам кой е, а Вие? 

Продължаваме европейските практики, това ще е мантрата, както и в името на евроантлантизЪма - те изпират и най-кафевите петна! Наблюдавайте следващите месеци как ще бродират образа на Фандъчка и бъдещия им обединител, за да намалят дисонанса! 

Само си представете какви разговори ще протекат, мммм? 

 - Ти, Фандъкова, що разсипа София, ще те разследваме?

- Не бях аз, Боеко питайте, аз съм клета учителка изпълнителка!

- Ох, пардон, Данче! Тогава какво да питаме? А, да, ти Митрофанова що разграби София през последните 18 години? Ало, посолствОТО, чувате ли ни, така добре ли е?

- Говорит Москва, сбъркахте телефона, бе, идиоти!

Гергана Пирозова

1 Коментара

Борис

1 year before

Бе,че те са идиоти,идиоти са,ама и нас ни в'идиотиха!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.