Както става ясно от вчера никой от управляващите не знае кой е поканил З

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kakto-stava-yasno-ot-vchera-nikoy-ot-upravlyavashtite-ne-znae-koy-e-pokanil-z/112792 SvobodnoSlovo.eu
Както става ясно от вчера никой от управляващите не знае кой е поканил З

Както става ясно от вчера никой от управляващите не знае кой е поканил З. в България, до преди час не знаеха изобщо дали ще дойде, но най-важното е не какво ще поиска З. от България, а дали президентът щял да се срещне със З. без да има нито официално покана, нито протокол за нея, даже не се знае Кой го е поканил до този момент.

Их, бре, и интригантската клика, която е подкрепена в анкета на БНТ с 20%, а останалите 80% били под влияние на руски тролове - според Гюров, депутат от управляващите.

Кога ще забраните 80% от българите, драги управляващи?

Само за час опорката беше изкована, а млад бг актьор, с политически амбиции, виси пред президентството и 8 минути в живо включване ни обяснява, че не разбира нищо от политика, но пък ще обясни какво е международното положение и най-вече З. дали ще се срещне с президента, който не ни бил президент, щото не ни обединявал и бил проруски. То хубаво, ама се връщам на онези проценти по-горе и не излиза аритметиката.

Палатковият лагер кога ще го спретнете пред президенството?Нали трябва да отклонявате трагедиите, които ни спретвате ден по ден?

Ще излязят ли украинските "бежанци" пред президенството до довечера - барем ги преброим колко са активизирани от тях?

Иначе:

България е предадена! Обемът на предателството няма да разберем, нима очаквате да ни кажат какво точно се договарят, след като отказват даже да ни кажат Кой го е поканил.

А защо отказват да ни кажат - защото си има протокол, който е нарушен. Кой ще е виновен за това - е, как кой - президентът, разбира се! 

По-жалко и интригантско управление не е имало. Сглобката между интриганта ББ и "новите дрехи на Царя" - ППДБ доведе до погром в разбирането що е демокрация.

Следва поради нуждите на демокрацията им да забранят българския народ! 

Опитите да ни ликвидират чрез геноцидни политики 33 години им се сториха бавни, затова най-добре - забрана на 80% от българите и кой откъде е...

П.П. Към десет часа сутринта Денков вече бил казал, че той го бил поканил, но до девет сутринта никой не знаеше... Този явно го ползват за бърсалка, малка бърсалка за едри дъ-та.

Гергана Пирозова 

3 Коментара

многодобре

преди 9 месеца

...поканили са го тези, които управляват държавата в момента. Намират се в американското посолство!

Коментирай

Али Баба

преди 9 месеца

Предлагам тия 20% да се отделят от България в една колония около козяк. Да си правят собствено законодателство и да си плащат данъците, да си отглеждат НПОта... Аз не искам да финансирам от моите данъци тези предатели.

Коментирай

Ели

преди 9 месеца

Подкрепям Али Баба! Ако може да ги изселят на другия край на Земята!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.