Карлос Контрера: Терзиев и "Промяната" упорито газят законите, хвърлят София в хаос!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/karlos-kontrera-terziev-i-promyanata-uporito-gazyat-zakonite-hvarlyat-sofiya-v-haos/139297 SvobodnoSlovo.eu
Карлос Контрера: Терзиев и "Промяната" упорито газят законите, хвърлят София в хаос!

Кметът Васил Терзиев и "Промяната" поставят под риск функционирането на столичния транспорт и Топлофикация-София.

Това обяви във Фейсбук общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера.

Ето какво пише още представителят на ВМРО:

В петък областният управител на София отмени заповедта на Терзиев, с която върна за ново обсъждане решението за конкурсите и промени в бордовете на шест общински дружества. Административният съд-София пък отхвърли жалбата на Терзиев срещу предварителното изпълнение.

Дотук действията на Терзиев по казуса са до едно незаконни. Сега същият продължава да упорства и да не съобразява със законите. Дори не са обявили на страницата на СОС и СО, че заповедта му е отменена.

С тези си действия Терзиев създава тотален хаос. Тепърва ще берем плодовете от действията на кмет, който яко гази законите.

Епицентър 

2 Коментара

Иван Пеев

1 month before

Стига сте ни занимавали с тази София. Изтрепете се там, че да олекне на бюджета! Всеки софиянец по-малко, е една стъпка в разцвета на България!

Коментирай

Ирина

1 month before

Б.Б продаде София на ПП/ДБ и сега София си пати от тъпо и глупсшко управлени на кмета и целия му антураж.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.