Като прегледа човек вестниците - не този или онзи, а всичките - те са пропагандни листовки на Борисов и ГЕРБ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kato-pregleda-chovek-vestnicite-ne-tozi-ili-onzi-a-vsichkite-te-sa-propagandni-listovki-na-borisov-i-gerb/53311 SvobodnoSlovo.eu
Като прегледа човек вестниците - не този или онзи, а всичките - те са пропагандни листовки на Борисов и ГЕРБ

Като прегледа човек вестниците - не този или онзи, а всичките - те са пропагандни листовки на Борисов и ГЕРБ.

Гърмят заглавия, как 4 пъти обеднял народът, откак Борисов не е на власт - цитат от него. Как подли конспиратори от ПП и ДБ притискали Борисов със списък Магнитски, бюджетът бил катастрофа, ваклото агне-министър на ГЕРБ Нанков и той вика, че пътищата били катастрофа, оставали без ремонт, релсите на трамвая не били криви, имало проверка и т. н.

Всеки ден, непрекъснато.

Телевизиите са по-перфидни - пеят същото, само че чрез своите гости политици и анализатори. И във всичко това се появяват и хора от ПП и ДБ, колкото да се засвидетелства плурализъм и да им приберат парите от предизборните ваучери.

А в "Панорама" на БНТ поканили четирима от най-маргиналните политически сдружения - Боян Расате щял да реже глави на комунистическата номенклатура, Венци Чикагото щял да беси и т. н., за да се уплаши зрителя и да си каже как по-добре Бойко "да ни пази от комунистите".

Очаква се да се включи прокуратурата с някои предизборни обвинения или изпиране (тя само за това служи) - например за чекмеджето на Борисов, с което се подиграват в цял свят. Някоя Мата Хари внесла злато, пачки, снимала и изнесла. Ми коя, е, как не я намерихте? НСО ли съучаства, там всеки се описва като влиза и се снима с камера.

И т. н., очаквайте предизборно включване отвсякъде.

Иван Бакалов

4 Коментара

Милена Върбанова

преди 1 година

Бакалски, кауза е пердута е твоята - да защитаваш баджанаците от ПП и ДБ - "срещу Герб". Герб и "шарлатаните" са едно и също, близнецы братя. Кланят се един дявол, ядат от една копаня и са от едно котило. Не говори повече безсмислици и му дрънни една чаша евтино червено - за здравето на Бойко.

Коментирай

коч

преди 1 година

Абе Бакалов, целият парламент е на каишка дирекно от Козяк. Възрожденчето от Варна е на индиректна, чрез парички да обира т.н. "протестен вот", видя се как гласуват маймуните му по протоколите. По-младият вариант на Бялата Златка. БСП е корпорация като ДПС.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.