Кирето много харесал Гаргамелката, щото му отговаряла на въпросите. Ами на тъпи въпроси всеки може да отговаря

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kireto-mnogo-haresal-gargamelkata-shtoto-mu-otgovaryala-na-vaprosite-ami-na-tapi-vaprosi-vseki-mozhe-da-otgovarya/110241 SvobodnoSlovo.eu
Кирето много харесал Гаргамелката, щото му отговаряла на въпросите. Ами на тъпи въпроси всеки може да отговаря

Кирето много харесал Гаргамелката, щото му отговаряла на въпросите. Ами на тъпи въпроси всеки може да отговаря. На сложните обаче е друга работа, ама тях никой не ги задава.

Ама айде аз да си попитам, па белким някой пита и Гаргамелката.

- Та какво ще правим с доходите?

Ще замразямаме заплати и пенсии, че да се влезе в бюджетен дефицит, който да покрива изискванията на Маастрихт, или ще продължим да теглим заеми и харчим безразборно пари?

Защото просто други опции няма

Даниел Божилов

2 Коментара

университета Бордо

преди 4 месеца

Ама, тя Гаргамелката даже не отговаряше на въпросите, а през цялото време държеше едно листче и четеше опорки, написани от.........

Коментирай

Блудницата Европа

преди 4 месеца

Защо Кирил Петков не попита Гаргамел какво мисли за Истанбулската конвенция, за т.нар "социален пол", за правата на джендъриъе?Как ще се чувства евроснахата ако един недай си Бог нейният син й сподели, че харесва мъже?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.