"КИРО КЕЛЕШ ВОЙВОДА, АСЕН СТРАШЕН ХАЙДУТИН И БАБА КОРНИ БАЙРАКТАР"

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kiro-kelesh-voyvoda-asen-strashen-haydutin-i-baba-korni-bayraktar/2341 SvobodnoSlovo.eu
"КИРО КЕЛЕШ ВОЙВОДА, АСЕН СТРАШЕН ХАЙДУТИН И БАБА КОРНИ БАЙРАКТАР"

Да гледаме бандата мошеници от вече тройната коалиция в ролята на "народни трибуни" снощи пред НС, беше невиждано и нечувано позорище.То трябва да бъде записано на челно място в аналите на българската соросоидна демоНОкрация. Такъв е похватът на сатаната - той си прави скечове със своите лакеи, карайки ги да влизат в абсурдни роли - и по този начин се гаври с тях и с народа, който ги търпи. Дяволът обича зловещите клоунади и често си ги устройва - в "Последните времена", в които му е позволено да вилнее.

Ето че видяхме Киро Тъпото и шайката му, накачулени по качетата със свежа зеленина и по фенерите пред входа на парламента - като върху лафетите на оръдия - в ролята на "борци за правда и за свобода", аплодирани от "тълпите". Довчера, където и да си покажеха муцуните Канадеца и подгласниците му, винаги бяха позорно освирквани и замеряни с всякакви подръчни материали. А сега, виж, внезапно избухна народна "любов необяснима" към тия спуснати с парашут в Отечеството ни малоумни аферисти. По силата на каква магия?

Снощи Киро, Асен, Николчо Минчев, общественият баджанак Миро и цялата достойна компания "управленци" от ПП, изоставиха обичайния си образ на комични инфантили и персонажи от сапунки. Те ни се явиха в образа на озъбени и съскащи хиени, заклещени в клопка и бранещи със зъби и нокти плячката.

Най-позорна бе гледката на мощната стрина Корнелия с розов джемпър, грабнала мегафон и зовяща "тълпите на бой последен". Снимката й с мегафона трябва да стане класика. Ето така изглежда измамницата, която ни се струваше най-нормална в това ненормално правителство от психодесни. Малцината възрастни хора, които по навик от млади години все още гласуваха за БСП, трябва да си я закачат на стената.

Цялата тая пасмина отброява последните си минути във властта. И затова вдига оглушителна тупурдия, хълца, ридае, хили се, крещи, кълне, мята се в истерия. Това са последните гърчове на тия политически трупове и бъдещи обитатели на пандиза.

Но има и нещо друго, което изобщо не бива да подценяваме. София, този огромен мъртъв канцеларски тумор на България, който никога не подкрепи нито една национално значима кауза, изведнъж снощи се размърда и излезе в името на ...Сорос. Сороските НПО-та изкараха платената си клиентела пред НС, за да размахат пръст и да заплашат с Майдан. Почти сигурно е, че през следващите дни, всяка вечер тази злокобна сбирщина ще реве своите заплахи по площадите. Ако се гласува вот на недоверие на правителството на Кирил Петков, България трябва да има готовност за възможни изкуствено предизвикани безредици. Няколко пъти вече писах, че украинците, приети в българската земя, без изобщо да бъдат проверявани за оръжие, са опората на ПП и ще бъдат използвани най-вероятно като ударна и въоръжена сила срещу политическите противници на дегенерата Кирил Петков.

Сигурна съм обаче, че нищо вече не би могло да наклони везните в полза на националните предатели от ПП - каквито и чудовищни интереси да са вложили в тях външните врагове на България. Ще е ужасно, ако падането им от власт бъде съпроводено с безредици, но то е неминуемо. Отива си двадесетото правителство на "грабежа и позора", според пророчеството на ясновидката Слава Севрюкова. Настъпват нови времена. В тях няма място за старите мутри от "прехода" и за техните недоносчета. Ще ги осъществят нови политически сили.

Пред България се развиделява - макар че "най-тъмно е преди зазоряване".

Милена Върбанова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.