КНСБ и КТ „Подкрепа“ са единствените в света синдикати, които никога не са направили национална стачка, винаги подкрепят правителството

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/knsb-i-kt-podkrepa-sa-edinstvenite-v-sveta-sindikati-koito-nikoga-ne-sa-napravili-nacionalna-stachka-vinagi-podkrepyat-pravitelstvoto/14411 SvobodnoSlovo.eu
КНСБ и КТ „Подкрепа“ са единствените в света синдикати, които никога не са направили национална стачка, винаги подкрепят правителството

КНСБ и КТ „Подкрепа“ са единствените в света синдикати, които никога не са направили национална стачка, винаги подкрепят правителството и никога не празнуват Първи май.

Лидерите на придворните синдикати заклеймиха протестите, обвиниха протестиращите в липса на протестна култура и с това се изчерпа синдикалната им активност.

С действията и бездействието си те са присъдружни на всяка власт партии, маскирани като синдикати. Как иначе да си обясним двойното увеличение на часовете извънреден труд, силово наложено от правителство и капиталисти с акламации от синдикатите.

Всъщност синдикатите ни поразително копират щатските си събратя от 30-те години на миналия век, обладани от американската мафия.

Смяната на мафиотизираната политическа система налага тотална ревизия и на синдикалните елити. Много е просто. Просто новата власт им спира държавното финансиране.

Обществото ни е незряло и не знае какво иска, самодоволно отсече синдикален президент. Прав е – обществото ни е наистина незряло, щом 30 години търпи синдикални търтеи, обслужващи криминалния капитал!

Велизар Енчев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.