КОГАТО СИ ГЛУПАВ И ПРОТЕСТЪТ ТИ Е ГЛУПАВ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kogato-si-glupav-i-protestat-ti-e-glupav/111760 SvobodnoSlovo.eu
КОГАТО СИ ГЛУПАВ И ПРОТЕСТЪТ ТИ Е ГЛУПАВ!

КОГАТО СИ ГЛУПАВ И ПРОТЕСТЪТ ТИ Е ГЛУПАВ!

Антиджендъризмът е характерен за традициите на християнската православна българска нация, независимо от дългите години на атеистичната пропаганда на комунистите. 

Но съвременните антиджендър идеолози в напъните си за противодействие срещу Истанбулската конвенция и прайд шествията, които противодействия по принцип са напълно резонни според мен, стигат до тъпи и комични акции като тази, да забраняват използването на местоимението "то" при едно дете, вижте призива на плаката долу (защо ли на плаката има фигура на заспал клошар с каскет?).

Този призив в плаката с клошара означава, че НПО-та и БСП-та, като БСП-Добрич например, вижда се долу, са против думата "дете", "бебе", "съкровище", "детенце", "новородено" и др.

Боже мили, колко са прости тези комунисти и социалисти!

Обяснявам бавно и артикулирано: 

Думата "дете" и думата "бебе" са от среден род, и за тях личното местоимение в тр. л. ед. ч. е "то". ТО! Учи се в първи клас.

Местоимението "то" не е само за предмети, а е и за живи неща - хора, животни (коте), ангелчета и др., как може да не го знаете това нещо? И то се учи в основното училище.

Има специфична конотация на обич и нежност в регресията при обръщението даже към по-голям човек като към дете, като към "то", и това много често се използва от любовните двойки, даже и от комунистическите и комсомолските, ама простият необразован и тъп човек няма как да го разбере, той си знае чугунените "БКП/БСП" и "Бузлуджа".

Местоимението "то", другари и другарки, няма нищо общо с джендъризма и либерастията!

Срещу други грозни работи протестирайте, а не срещу "то"-то!

Колко е опасно да си прост!

Акад Петър Иванов 

1 Коментара

Мишо

преди 11 месеца

ВЕрно много си прост "академик" от БАНИ Петър Иванов!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.