Костадин Костадинов: ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ измамиха избирателите си, добре дошли са при нас

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kostadin-kostadinov-gerb-sds-i-pp-db-izmamiha-izbiratelite-si-dobre-doshli-sa-pri-nas/110654 SvobodnoSlovo.eu
Костадин Костадинов: ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ измамиха избирателите си, добре дошли са при нас

С решението за ротационен кабинет ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ измамиха близо 1,2 млн. свои избиратели. Тези хора са добре дошли при нас, те имат избор в наше лице, защото не променяме позициите си, не делим хората на базата на техните убеждения, а само по това дали държат България да е независима, свободна от корупция и фактор в международните отношения. Това заяви във Варна председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов. 

Той определи ситуацията като добра за партията, но изключително лоша за България и окачестви бъдещото общо правителство между взаимно отричащите се допреди дни две коалиции като най-крупното политическо предателство през последните 10 г., провокирано от външен натиск за запазване на колониалната зависимост на страната. „Двете формации показаха, че в нашата политика няма значение какво обещаваш, какви платформи представяш, единствено от значение е волята на американския посланик“, каза Костадинов. 

Според него бъдещият кабинет ще вкара страната в дългова спирала, ще доунищожи остатъците от българската армия, ще изкара „Булгартрансгаз“ от забранителния списък за приватизация и ще се опита да въвлече България във войната в Украйна. „Ако това се случи, ще изкараме хората по улиците, защото България се събужда“, предупреди Костадинов.

Той предрече кратък живот на ротационното правителство заради явната неприязън между субектите в него и шеговито нарече новата управленска мегакоалиция „Инвалид“. „Кабинетът може и да оцелее до местните избори, но двете коалиции в него ще имат различни кандидати за кметове и битката между тях ще е фатална за държавността“, посочи Костадинов и прогнозира политическа смърт на формациите – участници в правителството.   

trud.bg

2 Коментара

Sarata

преди 10 месеца

Прав си Коце! Гласувах за теб, ама като казвах на познати и приятели,че тия утайки ще се изметнат,не вярваха. Сега всички псуват и от двете страни. Ще те подкрепят на изборите. Скоро ще са. Само и ти да не изневериш за пари като тия боклуци. България ни гледа. Да си я оставим наша. Да я напускат кравари,подлизурки,мутри,гномове,джендъри и вся осталная сволоч. Продължаваме напред!

Коментирай

Иванов

преди 10 месеца

Мъдрост "Само умните и мъдрите виждат една опасттност от далече, когато я видят всички останали , вече нищо не може да се направи" Капанът е щракнал и всичко отива на кайма. Погледнете в нашите медии, където работят УЖ много образовани и ерудирани журналисти. Пълен абсолютен леш. и когато мандалото хлопне, всеки или ще мълчи , или ще си търси оправдание, без никаква полза. За сега само политолозите са се умълчали, може би са разбрали, че нещата ще се обърнат скоро, независимо от това колко снаряди и оръжие ще бъде изпратено в Украина. А нас като абсолютни говеда ще ни вкарат във войната за да докажем на света , че сме абсолютни девили.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.