Костадинов: На председателя на ДПС трябва да бъде повдигнато обвинение, и то веднага!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kostadinov-na-predsedatelya-na-dps-tryabva-da-bade-povdignato-obvinenie-i-to-vednaga/9405 SvobodnoSlovo.eu
Костадинов: На председателя на ДПС трябва да бъде повдигнато обвинение, и то веднага!

За това изказване на Карадайъ, направено пред Ердоган при посещението му при него, на председателя на ДПС трябва да бъде повдигнато обвинение, и то веднага!

Държавата ни окончателно заприлича на разграден двор - след американците и турците се намесиха брутално във вътрешните ни работи, при това за пореден път, при това в навечерието на изборите.

Освен това с изявлението си Карадайъ ясно и категорично заяви, че ДПС е турска етническа партия, а етническите партии са ясно и категорично забранени от българската конституция.

Ето защо ние от Възраждане питаме - ще се самосезира ли прокуратурата за това изказване и ще започне ли процедура по заличаване на ДПС, както миналата година стори с Възраждане, или ще се наложи да я сезирам лично аз?

Костадин Костадинов, Фейсбук

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.