КОЙ НАХЛУВА В БЪЛГАРИЯ, ДОКАТО СЕ ЗЪБИМ В КОМПЮТЪРА?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/koy-nahluva-v-balgariya-dokato-se-zabim-v-kompyutara/3654 SvobodnoSlovo.eu
КОЙ НАХЛУВА В БЪЛГАРИЯ, ДОКАТО СЕ ЗЪБИМ В КОМПЮТЪРА?

"Колко нашественици от Украйна вече са в България? Защо медиите престанаха да дават сводка за броя им? Колко от тях са мъже в боеспособна възраст? Колцина от тях се числят към националистите, след като арогантно се показват с техните знамена и символика ? Колко и какво оръжие са внесли? Какви суми в действителност получават от българската държава, т.е. от нас? Защо не са въдворени в бежански лагери с ограничено право за движение из селищата и страната?  Докога ще пребивават в България? Колцина от тях работят? Вярно ли е, че заплатите на тия, които са "приели" да упражняват някакъв труд, са с 400 лв. по-високи от месечното възнаграждение на българските им колеги?

Към кои политически, финансови и военни кръгове в Украйна всъщност принадлежат завоевателите, които окупираха най-хубавите територии на България? Защото вече е пределно ясно, че това не са представители на "народа". Кой попита българското общество дали е съгласно с тяхното допускане в нашата държава? Кой упълномощи националните предатели да харизват българска земя? Парламентът разреши ли на предателското правителство да ги покани и настани у нас? Има ли наистина такова решение на НС?

Кой позволи флагът на чужденци да се вее над общини и църкви в нашето Отечество? "

"Дори Киро да бъде изритан утре, кой ще накара "бежанците" да си тръгнат, след като броят на мъжете им многократно надвишава този на карикатурната "българска армия"?

Какви ще бъдат отношенията на украинските пришълци с натовските ни "защитници", които се дислоцират на същите участъци? Предполагам  топли?

Бедна, унизена, поругана Родино! Майко на великия Крум, на Симеон, на Самуил, на Калоян, на Момчил, на Раковски, Левски и Ботев! Напразно плачеш с кървави сълзи! Синовете ти задават въпроси в социалните мрежи. Воюват от дивана. Зъбят се на компютъра. И доволни си лягат да спят с чувство за изпълнен патриотичен войнски дълг. Никой не вдига ръка да те защити!"

Милена Върбанова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.