КОЙ ВЗЕ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ. ОЧАКВА СЕ МНОГО ЯКА БРУТАЛИЯ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/koy-vze-nova-televiziya-ochakva-se-mnogo-yaka-brutaliya/11728 SvobodnoSlovo.eu
КОЙ ВЗЕ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ. ОЧАКВА СЕ МНОГО ЯКА БРУТАЛИЯ!

Кой взе Нова телевизия?

Тъй като въпросът КОЙ стана особено актуален в последните години, ви пиша, за да ви разясня КОЙ взе Нова телевизия. Този въпрос няма да бъде зададен от моя колега Виктор Николаев, защото той много добре знае.

Няма да бъде зададен и от новия шеф в новините – Илия Дафов, който също като Антон от другата телевизия никога не е забелязван с жена. А отговорът е ББ. Бори Браун, от Америка.

Пише ви разочарован от поредното фиаско служител на Нова.

Защото този път е толкова ясно, че ББ (Боби Браун) е новият собственик.

Викторчо се чува всекидневно с него, а редакторчето със скромна биография Дафов е на директно командване при Шехерезада. Броени месеци преди изборите Боби Браун реши да овладее еднолично телевизията, за да има пълен контрол над съдържанието.

За парите пък ще отговаря – Спас. Онзи, който фалира отбора на народа.

Явно Спас трябва добре да разучи финансовите потоци, защото всеки ден идва до телевизията.

За сметка на това бутафорните чужденци, на които се приписва собствеността, бяха разходени в офиса по тъмни доби преди дни и оттогава нито някой ги е виждал, нито чувал.

А до изборите се очаква бруталия! Много яка бруталия!

Иван Иванов

http://afera.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.