Криминален психолог: Да се провери как Габриела и майка ѝ са се прибрали от Витоша, след убийството на Пеев

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kriminalen-psiholog-da-se-proveri-kak-gabriela-i-mayka-sa-se-pribrali-ot-vitosha-sled-ubiystvoto-na-peev/126291 SvobodnoSlovo.eu
Криминален психолог: Да се провери как Габриела и майка ѝ са се прибрали от Витоша, след убийството на Пеев

Убийството на Пейо Пеев е крайно жестоко и най-вероятно е свързано с патологична мотивация на извършителите. Това заяви в „Здравей, България” криминалният психолог и бивш директор на Академията на МВР доц. Неделчо Стойчев. Според него е много вероятно Габриела и майка ѝ да прехвърлят вината за случилото се върху жертвата.

По отношение на това дали някой е помогнал на двете жени да извършат тежкото убийство, Стойчев заяви, че трябва да се провери как те са се прибрали от Витоша, след като са убили Пеев и са запалили автомобила му. „Мисля, че за самото убийство няма друг помагач”, каза Стойчев.

„Габриела и Майка ѝ крият физиономиите си от камерите в съда заради нарцистични проблеми, тъй като смятат себе си са изключително важни и мислят, че може да им се размине”, заяви Стойчев.

По думите му най-вероятно схемата, която извършителите на тежкото престъпление са изградили, е свързана с желанието на Велико Минков да предяви претенции за бащинство за второто дете на Габриела.

frognews.bg

2 Коментара

Генчо Гунчев

преди 3 месеца

Е, как няма да мислят, че ще им се размине, като вчера една г-жа с вид на бракувана общественичка по секс радости, ни обясняваше по една тв, че всичко трябва да се прави така, че децата спокойни да се върнат при майка си.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.