ЛАПАЧКА ПО КОЦЕВСКИ. ИСКАШ ПУП ОТ ОБЩИНА -ВАРНА? МИНАВАШ ПРЕЗ БАЩАТА НА ПП/ДБ КМЕТА РУБИН КОЦЕВ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/lapachka-po-kocevski-iskash-pup-ot-obshtina-varna-minavash-prez-bashtata-na-ppdb-kmeta-rubin-kocev/128555 SvobodnoSlovo.eu
ЛАПАЧКА ПО КОЦЕВСКИ. ИСКАШ ПУП ОТ ОБЩИНА -ВАРНА? МИНАВАШ ПРЕЗ БАЩАТА НА ПП/ДБ КМЕТА РУБИН КОЦЕВ!

АФЕРА вече алармира, че ПУП-овете във Варна не се подписват, защото нелепият ПП/ДБ кмет на Варна Благомир Коцев месеци наред е „замразил“ тази дейност. Поради това и общинската и кметските администрации са пълен колапс, да не говорим за хората, които чакат от месеци ПУП-овете си.

От месец октомври м.г. администрацията на Община – Варна е спряла и няма нито един издаден ПУП освен на МГ!

До местните избори, октомври м.г., процедурата с ПУП-овете се движи в норма, след идването на власт на Благомир Коцев като кмет – следва пълна спирачка.

Хаосът е тотален, защото от районните кметства, които също са в пълен блокаж, заявяват, че кметът Благомир Коцев вече искал към всеки ПУП да има становище от ландшафтен архитект. / Сетете се дали не е за парички./

До колко това е законно тепърва ще става ясно.

ПП/ДБ кметът Благомир Коцев е назначил ( геодезист ), близък на баща му Рубин Коцев като консултант към Община Варна.

Въпросния близък на таткото на Благомир Коцев има голяма офис с геодезисти, а защо геодезисти, ами защото който и да е ландшафтен архитект преди становище ще иска подробно геодезично заснемане на парцела, което струва пара.

Вероятно голяма част от ПУП мераклиите за да се сдобият със становище от ландшафтен архитект за своя ПУП ще трябва да се минат през авера на Рубин Коцев.

Това се нарича добре прикрита лапачка по Коцевски.

Afera.bg

5 Коментара

С И С

преди 2 месеца

И ,,КОЙ" избра тази ШМАТКА !? Вие!!!

Коментирай

С И С

преди 2 месеца

И ,,КОЙ" избра тази ШМАТКА !? Вие!!!

Коментирай

Влади

преди 2 месеца

Той си знаеше защо стоеше начело на протестите по време на "революцията" през 2020та. Първо - областно управителче, после кметче. Него не го мислете, а кажете по-добре ли живеете след платените протести, които ни довлякоха всякаква измет на власт?

Коментирай

ВАРНА

преди 2 месеца

АБЕ, НА ВЛАСТ ЛИ, НЕЕ ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ, КОЙТО И ДА Е.ОТ ВСЯКЪДЕ МАФИЯ

Коментирай

Тошко

преди 2 месеца

Пак някой ти е платил Весе,без да провериш!!Нормално е да има Гео проучване като се издава ПУП за строеж.Досега бяхме сведетели на безхаберието на гл.архитет,и застрояване на свлачищни райони!?Моите уважения,но проверявай първо информацията

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.