Малък съвет за патриотизма:

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/malak-savet-za-patriotizma/141060 SvobodnoSlovo.eu
Малък съвет за патриотизма:

Малък съвет за патриотизма:

Патриотизъм не е да боядисаш стена с цветовете на българското знаме.

Патриотизъм не е да сочиш с пръст другите българи, които не харесваш.

Патриотизъм не е да се заканваш да пращаш българи в Белене.

Патриотизъм не е да си татуираш Левски и Ботев на гърба.

Патриотизъм не е само да вееш българското знаме.

Патриотизъм е да направиш нещо конкретно за решаване на проблемите на българите. И тези проблеми са видими и драстични. Мизерията. Обезлюдяването. Ниските заплати. Некачественото образование. Безобразното здравеопазване. Рекетът над бизнеса. Бързите кредити. Огромната задлъжнялост на граждани и бизнес. Патриотизъм е да направиш действаща програма и законодателство, с които да разрешиш проблема.

Патриотизъм е да имаш поне три деца, които да ги научиш да се гордеят, че са българи. Патриотизъм е да знаеш българската история. Патриотизъм е да предпочиташ България пред Гърция за почивката си. Патриотизъм е да пазиш чисто, да посадиш дърво. Патриотизъм е да пазиш семейството си. Патриотизъм е да купуваш български стоки. Патриотизъм е България да ти е в сърцето и това да е призмата, през която вземаш решенията си.

Другото е просто популизъм и заемане на политическа ниша, носеща субсидии и доходи.

Елена Гунчева-Гривова

15 Коментара

Реалист

2 weeks before

Госпожа Гунчева-Гривова не знае ли, че има много хора без деца - Майка Тереза, напр., също и много други, ще й напиша имената, когато имам време, и са помагали на милиони деца по света.... Също и българи, построили университети, училища и църкви. Има хора, които не искат или не могат да имат деца по здравословни причини, жено! А тези, които имат, майката си тракат - нали ги гледам по софийските улици, бебета с таблети ядат пица... Колко пъти спасявам малки 4-5-годишни, дето се катерят по скелета, докато "родителите" им в т.ч. баби и дядовци си къркат бира наблизо.... А да вееш българското знаме не е малко, Гунчева! Да имаш три деца най-малко, а някои като имат по 13, за обезщетения. Не знаеш какво говориш! Битката с простотията е неравна! Най-отвратителното нещо е простакът!

Коментирай

Свърши нещо за България,ма

2 weeks before

https://youtu.be/Bk4jAAMooJA?si=8xgsihnhEuQutG2L А после дрънкай от бюрцето в кантората! На колко хора си помогнала про боно- безплатно? Ставаш Досадна Стрино! Престани да си развяваш проскубана та Грива ! Ти в казармата била ли си? Взели ли са ти живота и здравето на 18 години? Чесала си си...., а сега като повехна си чешеш езика .

Коментирай

Тази

2 weeks before

От вчера вече официално развя знамето с цветовете на дъгата ..., ама нима друго сте очаквали..?

Коментирай

Exee.

2 weeks before

Много патриот има в маалата. И сите с по 10 - 15 патриотчета. И кат имат толкова патриотчета държавата се грижи всичко да им е гратис. Оти са ПАТРИОТИ. Дърва не знам дали са садили , ама ги секът поголовно. Нашето знаме го развяват ако некой им плати. Ама те и Турско, и Гръцко ше развяват , само да има кой да им плати де

Коментирай

Тая кво иска

2 weeks before

Да забравим и цветовете на българското знаме,а? Да и се и п...., смотана

Коментирай

****

2 weeks before

Заради патриотизъм да се къпя в лайната на други патриоти в нашето Черно море. Не, благодаря!

Коментирай

Елена

2 weeks before

Виждам, че пишман патриотите виснаха, лично засегнати.

Коментирай

хамалин

2 weeks before

патриотизмът е култура и възпитание. който е с ум, изслушва чуждото мнение без да го прекъсва и ако отговори, го прави спокойно и съдържателно. като психиатър,когато постъпих на работа,един стар прочут и уважаван колега, ми каза на кафе: хамалче. с шизофриник все някак може да се разбереш. но с трима -никога: на първо място с глупак, на второ с простака и чак на трето с алкохолик, (добре,че все още има сайтов е форуми, за да се види каква мислован и емоционална култура ни залива)

Коментирай

Йордан

2 weeks before

Не ти вярваме вече Гунчева!Пускаш от време на време по някоя подобна статия с надеждата да си излъскаш имиджа.Пределно ясна си вече!

Коментирай

Елена

2 weeks before

Всъщност много ви боли, че Костя стана ясен вече. Той нали искаше коалиция с ПП???

Коментирай

Гринго

2 weeks before

На какво се дължи болезнената фиксация на г-жата към К.Костадинов става ясно от обяснението на състояние, наречено "Остра параноя": "Болният е с налудна подозрителност, преживяване на страх и враждебност в междучовешките отношения, така нареченото параноялно настроение. На този фон може да възникне фиксация към дадена личност от най-близкото обкръжение – към колега, началник, към майка, баща и други. След преминаването на острия епизод, в болния трайно остава скрито съмнение в обекта на неговото налудно подозрение"... Който е специалист, да помага със съвети за лечение на състоянието о) о) о)

Коментирай

Тая се мисли

2 weeks before

за невероятна, а всъщност вече направо е гнусна с поръчковите си статийки, злобни коментарчета и мания по Костя. Тя ще ни учи на патриотизъм моля ви се, по цели дни виси по диваните и дращи - предизборни хули по Радев и ДПС, за Костя да не говорим. Много е прозрачна и жалка.

Коментирай

Дичо

2 weeks before

Костя Рубльов е боклук другарЕ Изрожденци. Ще го разберете и ще си хапете дирниците....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.