МАШИНАТА НА ВЛАСТТА СМИЛА НЕУДОБНИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/mashinata-na-vlastta-smila-neudobnite/11701 SvobodnoSlovo.eu
МАШИНАТА НА ВЛАСТТА СМИЛА НЕУДОБНИТЕ

Имаме главен прокурор, който е назначен от управляващите мутри. Имаме прокуратура, чието основно задължение е да поставя чадър над управляващите престъпници и да репресира неудобните. Още миналата година Човекът с каскета заяви, че разделението на властите не го интересувало, явно много добре осъзнава, че държавата се превърна в една огромна машина за рекет, корупция и смачкване на хората.

Държавата трябва да се грижи за гражданите си. Гражданите трябва да се грижат за държавата си. Само, че нещата не се случват така. Мутрите не спазват законите, те ги правят! Нещо неясно на някого?!? И познайте в чия полза са и кой може да бъде виновен според тях.

От почти година прокуратурата всеотдайно се е заела да заличи една българска партия. И щеше да е поне обяснимо, ако се касаеше за партия с един файтон хора, за която никой не е чувал. Само, че в случая се отнася за партия, получила повече от 1 % от гласовете на последните парламентарни избори. Знаете, че много внимателно следя всички партийни субекти, най-вече кой какво прави и какви са ценностите, които на практика прилага.

Странно е как точно тази партия не е засечена на Козяк да си договаря власт и позиции. За разлика от психодесните, гербоидните и дори придворната опозиция. Всички чакат одобрение от Козяк и разпределяне на порциите. И явно Козяк и гербоидните не им харесва, че има политическа сила, която не се съобразява с хамериканските интереси на българска земя. Още повече, че имат нахалството да защитават българските национални интереси на българска земя. И дори наглостта да питат какво търсят американски бази в България, че и безплатно да ги ползват. Да напомнят, че сме българи и да раздават патриотични книги на ученици и възрастни. Да не забравят българските герои и традиции.

Всичко това е силно възмутително за гешефтурата и свинските и пикливи медии. Притеснява ги. Току-виж, получат подкрепа да защитават в Народното събрание българските национални интерес. Ми тогава какво става с американските бази на българска земя? Какво става с прайдовете? Какво става с евроджендърското обучение на децата ни? Какво става с интересите на хамериканците в България? Мъкааааа!

Един велик човек беше казал, че политикът се преценява по враговете му. Аз виждам кои са враговете на гербоидните, на Гешев, на психодесните и русофобите. И виждам колко силно са притеснени. Тези дни отново разпитват хора от Възраждане с въпроси, по-подходящи за части на Гестапо, или пък на пациент от заведение за душевни грижи. Защото право в тези въпрос няма. Целта е терор, сплашване, натиск и черрен пиар в полза на мафията.

По враговете им ще ги познаете. А враговете на моите врагове, са мои приятели. И правото не е илюзия. А справедливостта не е химера. Общественият договор е грубо нарушен от страна на държавата. Разумът ще ни спаси, братя и сестри българи. Не се влияйте от емоциите и това, което ви сервират платените журналститутки. Или погледнете в сърцата си и изберете България!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.