Меле! Алкохолният наследник Стайко Стайков преби от бой и прати в “Пирогов” шурея си!

Стайков-младши защитил честта на красивата си сестра Яна

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/mele-alkoholniyat-naslednik-stayko-staykov-prebi-ot-boy-i-prati-v-pirogov-shureya-si-2/120661 SvobodnoSlovo.eu
Меле! Алкохолният наследник Стайко Стайков преби от бой и прати в “Пирогов” шурея си!

Стайков-младши защитил честта на красивата си сестра Яна

Стайко Стайков, синът на алкохолния император Миню Стайков, рискува да се сдобие с ново обвинение за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди. Причината е среднощен побой в центъра на София, който нанесъл на шурея си Петко Пишинов за да защити честта на красивата си сестра Яна, която в момента е в тежък развод.

 

Според в. “Уикенд”, миналия четвъртък пред култовата дискотека “Театро” се разиграл кървав екшън между двамата сродници. Тогава Стайков-младши засякъл пред входа на заведението мъжа на сестра си - Петко Пишинов, син на соц олигарха, пътен строител и приватизатор Благой Пишинов. Последният е изграждал пътната отсечка на магистрала “Струма”, предизвикала трагедията с изгорелите в катастрофа хора през 2021 г., както и кремълската база в Камчия.

 

Според очевидци, превъзбуден, пиян, видимо друсан до козирката и обграден с манекенки, Петко показал среден пръст на Стайко и го нарекъл “боклук”. Това било достатъчно да драсне клечката на прочутия с кибритлийския си  нрав милионер, който редовно влизал в улични разправии ако го засегнат на чест.

 

Гардовете на алкохолния наследник изтласкали двамата спорещи мъже от входа и конфликтът се пренесъл на ъгъла на улиците “Цар Калоян” и “Граф Игнатиев”, точно пред адвокатската кантора на Тодор Батков, който според търговския регистър е свързано лице с Пишинов-старши.

 

На улицата напрежението между Стайко и Петко бързо ескалирало и алкохолният наследник започнал да налага с юмруци мъжа на сестра си Яна, който бил паднал окървавен на земята. Въпреки това боят продължил като според очевидци Стайко налагал шурея си с метална палка, която взел от бодигардовете си. Жестокият побой бил прекратен от охранителите, които натикали шефа си почти насила в една от лимузините и отпрашили в неизвестна посока.

 

 

Пишинов пък постъпил да лечение в “Пирогов” и според запознати си извадил медицинско с намерение да води съдебно дело. До този момент липсва официална информация дали синът на Благой Пишинов е подал жалба в прокуратурата, но според наши полицейски източници, в началото на седмицата неговите адвокати са изискали записите от охранителните камери, намиращи се в района.

 

 

 

Според мълвата, която обхожда нощна София, Петко Пишинов е в тежък развод със сестрата на Стайко - Яна Стайкова, за която се ожени през лятото на 2016 г. на пищна церемония в комплекс “Елените”, собственост на другите сватове на Миню Стайков - Ветко и Маринела.

 

 

 

Твърди се, че причината за развода били системните изневери от страна на Петко Пишинов и зверските побои, които нанасял на Яна, която му роди две дечица.

 

Очаквайте скандални подробности за изстъпленията на милионерското отроче Пишинов и домашното насилие, което е била принудена да търпи красивата му съпруга.

Източник: crimesbg.com

3 Коментара

Никой

преди 5 месеца

Защо ни занимавате с проблемите на богаташите олигарси и техните разглезени и безполезни наследници? Те са се преплели като свински черва, мислят се за недосегаеми,нека се трепят и пребиват, все тая.

Коментирай

Анонимен

преди 5 месеца

Подобни неща са се случвали 1:1 в САЩ в периода на първоначалното натрупване на капитали. Някой заграбил земя, откраднал пари и станал милионер, а след това максимум до следващите 2 поколения парите изчезнали.

Коментирай

Млечин

преди 5 месеца

Сватовете не трябва ли да са в панделата?Май полежаха малко,колкото да им приберат по някой лев и толкова.На Ветко даже не му затвориха хотела....Същата работа и с Божков- строежа на Солни пазар си върви,както и "комплексчето" до райсъвета на Кр.село.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.