Минеков: Оставките предизвикаха експлозия от недоволство

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/minekov-ostavkite-predizvikaha-eksploziya-ot-nedovolstvo/14535 SvobodnoSlovo.eu
Минеков: Оставките предизвикаха експлозия от недоволство

Организаторите на протеста са Борисов и Гешев. Тези оставки са подхвърляне на огризки, сякаш сме улични кучета. Днес протестът ще е ужасяващ. Днес ще направим пореден опит да махнем правителството.

Това каза един от организаторите на протеста Велислав Минеков по БТВ.

Вече осми ден протестираме. Протестира цялата страна. Посочва се кой е виновен за нищетата в цялата страна. Те си въобразявах, че живеят в цял свят.

Елате довечера на протеста. Аз там съм старец. Хората са млади, някои от тях не могат да изброят партиите. Но знаят защо са на протеста.  Тази перверзия на простотията, управляващите са нежелани. Може Борисов да е прост, но ние не сме.

Оставките предизвикаха експлозия от недоволство. Заблуждават го съветници с не добра мисъл. Ако бяха интелигентни, нещата щяха за имат друг характер.

Представям си, че Данаил Кирилов става премиер. Лъчо Мозъка е по-подходящ. Може  пък Мануил Манев или пък  тази кърджалийската… жената от Кърджали.

Искаме пълна оставка на кабинета, веднага. Ще се замогнем. Ще спрем корупцията. Гешев няма да остане. Този тон и отвратителен език, кой ще го остави. Този човек е отмъстителен. Онзи ден, когато каскета заяви ,че има нещо важно, посърнахме, защото мислехме,  защото мислехме, че ще арестува  Борисов.  Но той е част от същото мозъчно вещество на Борисов и той също е нежелан. Меко казано.

Групата на Любена или групата „Гешев е радост“. Трябва да се знае кой е Каратиста, който така добре ги е подготвил. Бяха въоръжени с пиратки. Имаше театрална постановка. Когато избухна първата бомба, един падна театрално. Всички се втурнаха да му помагат. В този момент се пръсна една бутилка бензин. Това е тероризъм. Това не са протестиращи. Това е терористичен акт. И като дойде зам.-шефът на СДВР  Златанов му кажете, че това е терор. Всичко тръгна, след като въоръжени лица нахлуха в президентството.

Frognews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.