Мисирките, аре малко помислете и се спрете!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/misirkite-are-malko-pomislete-i-se-sprete/122289 SvobodnoSlovo.eu
Мисирките, аре малко помислете и се спрете!

От тази вече досадна криминална сага в село Цалапица стигам до извода, че там един убиец е убил друг като него. Явно е бил по-бърз, а не по-лош.

Какво друго да си мисля като гледам по телевизиите колко агресивно е семейството на жертвата? Месеци налагат уволнения в полицията чрез непрестанни протести, разпореждат се какво да правят властите, днес съдът в Пловдив под техен натиск отлага делото на заподозрените близнаци. В същото време близък роднина отправя закани за убийство към подсъдимите - били се усмихнали и ги ядосали. И това няма последствия. 

Писна ми медиите да занимават обществото с някакви селски катили, за които обичайното общуване е насилие във всички форми.

Мисирките, аре малко помислете и се спрете! Освен всичко друго, оказвате влияние върху правораздаването, което е недопустимо за демократична страна, за каквато смятате брюкселска България.

Зоя Деянова

1 Коментара

Червената шапчица

преди 5 месеца

Защо този е убил другия? Май е имало неуредени финансови отношения... Защо Дебора остана без коса? Май е имало неуредени финансови отношения между сводник и проститутка... Който мигне първи - губи. Другият е бил по-бърз... у наше село е така.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.