МВР-МЕТО, ТЪПАКО, МАРИНОВ, НЕ СИ БЪРКАЙ В НОСА, А ВАДИ СНИМКИТЕ НА ИЗРОДИТЕ ВЕДНАГА! И БЕГАЙ С ДВЕСТА, ЧЕ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ СИ ФИТКА!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/mvr-meto-tapako-marinov-ne-si-barkay-v-nosa-a-vadi-snimkite-na-izrodite-vednaga-i-begay-s-dvesta-che-taka-ili-inache-si-fitka/14637 SvobodnoSlovo.eu
МВР-МЕТО, ТЪПАКО, МАРИНОВ, НЕ СИ БЪРКАЙ В НОСА, А ВАДИ СНИМКИТЕ НА ИЗРОДИТЕ ВЕДНАГА! И БЕГАЙ С ДВЕСТА, ЧЕ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ СИ ФИТКА!

Снимки! Веднага!

Лицата на полицаите, които смазаха момчето! Пред всички!

Маринов, не си бъркай в носа, а вади снимки на изродите! Веднага! И хвърляй оставка!

Гледайте видеото, уважаеми хора. Такава жестокост и бруталност скоро не сте виждали.

Васил Петев

Бележка на Веселина Томова: МВР – Мето, Младен Маринов, понеже си тъп, като галфон, да ти обясня ПРОФЕСИОНАЛНО!:

„НАЧИНЪТ“ по който „се справят“ биячите ти полицаи в МВР се използва при задържане на наркопласьори, сутеньори – така се проскат по очи при акция!

МВР – тъпако, по никакъв начин така не се действа с лица, които протестират, още повече, когато няма никакво стълкновение, а вадите хора от първите редици и сте един куп олигофрени накуп нахвърлени срещу един човек!

Разбра ли, малоумнико МВР – Мето?! Аре, бегай сега с двеста, че така или иначе си фитка! Той не знам дали и Пеевски ще те вземе като портиер в „Берлин, щото и за уй не ставаш!

А! И да не забравим пак да ти го рекнем ПРОФЕСИОНАЛНО!: провокаторите ги прати, нали знаеш кой, нито Черепа, нито който и да е друг, провокаторите дойдоха с бус, спрял пред църквата Александър Невски, от който слязоха момчетата с черни фланелки, момчета, тренирани добре и пратени от кръговете на Вожда на Хунтата! Ако и тях не ги знаеш кои са, ‘оди да продаваш семки!

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.