МВР МИНИСТЪР КАЛИН СТОЯНОВ, ЗАКРИЙТЕ МИНИСТЕРСТВОТО! ПОДПОЛКОВНИКЪТ ИЗЧИСТИЛ С КУРШУМИ ВСИЧКИ НАРКОРАЗПРОСТРАНИТЕЛИ! ДО ЕДИН! ИЛИ ВИЕ, ИЛИ ПСИХОДИСПАНСЕРА ДА СЕ НАМЕСИ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/mvr-ministar-kalin-stoyanov-zakriyte-ministerstvoto-podpolkovnikat-izchistil-s-kurshumi-vsichki-narkorazprostraniteli-do-edin-ili-vie-ili-psihodispansera-da-se-namesi/133791 SvobodnoSlovo.eu
МВР МИНИСТЪР КАЛИН СТОЯНОВ, ЗАКРИЙТЕ МИНИСТЕРСТВОТО! ПОДПОЛКОВНИКЪТ ИЗЧИСТИЛ С КУРШУМИ ВСИЧКИ НАРКОРАЗПРОСТРАНИТЕЛИ! ДО ЕДИН! ИЛИ ВИЕ, ИЛИ ПСИХОДИСПАНСЕРА ДА СЕ НАМЕСИ!

Какво разбираме от това налудно писание?

Че в която и да е община стъпят финансовият измамник Ивелин Михайлов и лицето ПОДполковник Николай Марков, на другия ден наркоразпространителите изчезвали.

Щото, където свирели … куршумите, така ставало.

МВР министър Калин Стоянов, моля да закриете министерството, щото тия двамата минават и заличават наркоразпространителите с куршуми.

Сега нека всички наивници от всички общини, където са минали тия двамата „мания за величие“ да се огледат дали наркоразпространението е приключило там.

Или МВР наистина трябва да се намеси, или Психодиспансера!

Колко откачен трябва да си и колко трябва да се подиграваш на наивните българи, които ти се вързват, за да пласираш такива идиотии?!

Afera.bg

11 Коментара

Сержант Въшльо

5 months before

Спешно трябва да го приберат и вържат този "въшльо"!

Коментирай

Гацо

5 months before

Елате и в Карнобат....че един дилър вече няколко години се прави на бей...а МВР се ослушва...

Коментирай

Гонзо Виелицата

5 months before

Афера, смешни сте! В поста на Марков думата "куршуми" е мегафора. Не може журналист да не разпознава литературните езикови средства. А дали има или няма дрога в съответните общини - ходихте ли да проверите? Предполагам ,едва ли. Защото ако няма дрога, то тогава лъжете, внушавате и манипулирате. Ако пък има - къде ви е сигнала до компетентните органи? Хайде, моля, ако се пишете журналисти, покажете и малко професионализъм!

Коментирай

Босилсковски

5 months before

Гонзо, виелица ти е отвяла ума. Да даваш уроци по журналистика на Веселина Томова е меко казано идиотско. Няма друга такава журналистка, която да вади кирливите ризи на политици и дребни апаратчици, не когато са детронирани, а когато са на власт.

Коментирай

Гонзо Виелицата

5 months before

Босилковски, познаваме ли се, та общувате с мен на "ти"? Да, вярно, възпинанието и самочувствието...Уроци не давам така лесно на възрастни, само срещу заплащане. Давам мнение на един обикновен човек, на който поъчковите и нагласените истории му дойдоха до гуша. Писна ми да ме лъжат нагло в очите. Ако има нещо нередно с Марков нека журналистиката или властите го открият и осветят, тогава и да го осъдят. Както и всяка нередност с ВСЕКИ друг. Дотогава - да се въздържа всеки от плюене и клевети няма да е лошо.

Коментирай

огнеборец3

5 months before

Тези безспирни компромати и плюене срещу Марков и Михайлов почти ме убедиха да гласувам именно за тях.

Коментирай

Гонзо Виелицата и ,,огнеборец 3,,

5 months before

Вие сте явно от отбора на подполковника. Готови сте за цирк,, Балкански ,, .. Ще задминете по успех и ,,Рамбо,, 4 .. ..Да се смеем ли, да плачем ли...

Коментирай

Хахаха

5 months before

8 коментара, а се четат само 7?! Свободно слово = Афера

Коментирай

Баба Злата

5 months before

Тези двамата ги има описани в Уикипедия: "Мания за величие, още мегаломания (от гръцки μεγαλο – много голям или преувеличен и μανία – лудост), е патологично състояние, тип самосъзнание и поведение на личността, изразяващо се в крайна степен на преоценка на своята важност, известност, популярност, богатство, власт, гениалност и политическо влияние, водещо до всемогъщество. В психиатрията не се счита за отделно разстройство на психиката, а по-скоро се разглежда като симптом на психическо разстройство – най-често на комплекса за параноята."

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.