НА СЪД! Дилър на ГЕРБ иска 30 бона, за да купи цяло село за вота, отзад стои кметски син (АУДИОЗАПИС + СНИМКИ)

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/na-sad-dilar-na-gerb-iska-30-bona-za-da-kupi-cyalo-selo-za-vota-otzad-stoi-kmetski-sin-audiozapis-snimki/53758 SvobodnoSlovo.eu
НА СЪД! Дилър на ГЕРБ иска 30 бона, за да купи цяло село за вота, отзад стои кметски син (АУДИОЗАПИС + СНИМКИ)

Дилър на ГЕРБ иска 30 000 лева, за да купи гласовете на цяло село в Хасковско „на 100%“. На аудиозаписа, който публикуваме, се чува гласът на Пенко от с. Узунджово, Община Хасково, дясната ръка на Митко от същото село. И двамата  купуват гласове за ГЕРБ.

Баща и син Димитър и Лозко Ничеви (седналият)

Митко е общинският съветник от Хасково – Димитър Лозков Ничев – Караджата, който пък е син на кмета на с. Узунджово  – Лозко Ничев, всички от шайката ГЕРБ. Преди време Димитър Ничев е бил кмет на Узунджово, след това сдал поста на баща си, а той станал общинар в Хасково, показа проверка на Narod.bg.

Човекът, който категорично отказва да участва в схемата, е Атанас Кръстев от ПП „Възраждане“ – кандидат за народен представител, 9-и в листата на партията, пише aferahs.com.

От записа става ясно, че се искат 30 000 лв., за да се овладее селото.

Надяваме се полицията да се самосезира. Но, като се има предвид, че новият директор на МВР-Хасково е Любомир Николов, който отрече осветлените от министър Бойко Рашков факти за изнесените 60 милиона лева за магистрала „Хемус“, едва ли нещо ще се случи.

И още – зам. директор на МВР Хасково пък е Красимир Кирилов, който беше дисциплинарно уволнен от Бойко Рашков през 2021 г. Затова и не можем да очакваме кой знае какво от типични номенклатури на ГЕРБ.

За съжаление, ето това ни очаква на изборите на 2 април:

Хартиена бюлетина, която ще създаде предпоставки за много повече манипулиран вот, ще върне старите времена на изборни операции с брутално пазаруване на гласове, следен избор и десетки, даже стотици хиляди невалидни бюлетини.

Идват избори, гласувайте умно!

P.S. Бившият кмет на Хасково – Георги Иванов е от с. Узунджово. По негово време бе направена основната реконструкция на църквата “Успение Богородично” в селото.

Едни помагат на църкви, други подправят избори…

narod.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.