НАЧАЛНИКЪТ НА ГКПП КАПИТАН АНДРЕЕВО ХОДИ НА РАБОТА КАТО МУТРА С АВТОМОБИЛ ЗА 100 000

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nachalnikat-na-gkpp-kapitan-andreevo-hodi-na-rabota-kato-mutra-s-avtomobil-za-100-000/114961 SvobodnoSlovo.eu
НАЧАЛНИКЪТ НА ГКПП КАПИТАН АНДРЕЕВО ХОДИ НА РАБОТА КАТО МУТРА С АВТОМОБИЛ ЗА 100 000

Това е само част от “скромния“ автопарк на началника на ГКПП Капитан Андреево главен инспектор Емил Гочев. Ако го попитате как се е сдобил с него веднага ще Ви отговори, че са от сина му. Добър отговор, но само за тези, които не знаят, че синът до скоро зареждаше автомобилите на бензиностанция Шел и получаваше минимална работна заплата, с която не може да плати само бензина за скъпите си мотори, които са му дългогодишна страст.

 

Съпругата на Гочев е служителка на частната лаборатория на ГКПП Капитан Андреево още от откриването й и не случайно той през цялото време ревностно защитаваше интереса на частната фирма, докато траеше сагата с нейното затваряне.

 
 
От бензинджия синът му изведнъж се сдобива с автопарк от ТИР -ове за над милион, без да е изтеглил нито един лев кредит, и стана мастит бизнесмен от транспортния бранш, а неговите камионите работеха приоритетно при изграждането на частния ТИР паркинг преди пункта. Това разбира се не направи впечатление на нито една от компетентните институции, отговорни за противодействието на пране на пари.
 
 
Стойността на недвижимото имущество на Гочев и децата му значително надвишава тази на разнообразния му автопарк, но това също на никого до сега не е направило впечатление, въпреки че доходите на цялото семейство далеч не съответстват на имуществото му.
 
Въпреки наличието на категорични данни за покровителстване от него на канали за износ на крадени леки и товарни автомобили и за пропускане в страната на укрити в товарни автомобили и автобуси нелегални мигранти, превърналият се в олицетворение на корупция и слугинаж Емил Гочев вече повече от десетилетие е началник на най – големия граничен пункт в Европа и все още непоклатимо стои на поста си, благодарение на покровителството на политици и представители на сенчестия бизнес (имай предвид мутри), с които Гочев е в симбиоза. Достатъчно е само да споменем, че основният му политически покровител е скандалният депутат от ГЕРБ Георги Станков, който е и съгражданин на Гочев.
 
И тук идва съвсем логичния въпрос: Това ли е новото лице на промяната, господа управляващи?
 
Мила Колева
 
Afera.bg

7 Коментара

moitoi

преди 8 месеца

Спестявал си е от закуските на Баничка с Боза...и Боза ли ...Боза!!!

Коментирай

Олеся Зеленска

преди 8 месеца

Ех, да ти пипна аз тебе солунската митница и не ми трябва много: само две години, две годинки само да ме оставят управител или оценител на митницата, па ела хортувай ти сетне с мене… Задръстено е с евреи в Солун: петдесет ли, шейсет ли хиляди са, кой ги знае, ама все търговци хора: има да доиш, и да остане — не са като нашата, софийската голотия… Солунската митница! Калифорния, да я вземе мътната! И иди, че не бъди патриот, иди после това, че не съчувствувай на македонците Написано ред повече от век

Коментирай

Настапир Аналниев

преди 8 месеца

Боже, боже , бедния човечец!При тези възможности - само за сто хиляди ? Колко мъка има на този свят , боже , жив да го оплачеш.

Коментирай

Анонимен

преди 8 месеца

Защо не споделите за началника на ГПУ - Свиленград , който строи голяма къща в квартал Драгалевци и е обвързан с частен бизнес

Коментирай

Анонимен

преди 8 месеца

Защо не споделите за началника на ГПУ - Свиленград , който строи голяма къща в квартал Драгалевци и е обвързан с частен бизнес

Коментирай

Pesho

преди 8 месеца

Mnogo ste tapi

Коментирай

Анонимен

преди 8 месеца

Абе баце селенията няма граници ,щом смятате ,че е истинна информация без доводи затова я изтривате от предни клюкарнци!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.