Наглост: Кметът Портних и РЗИ-Варна увериха, че качеството на водата е отлично!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/naglost-kmetat-portnih-i-rzi-varna-uveriha-che-kachestvoto-na-vodata-e-otlichno/15500 SvobodnoSlovo.eu
Наглост: Кметът Портних и РЗИ-Варна увериха, че качеството на водата е отлично!

“Не бива в началото на един труден сезон да се спекулира. На ред с двата вида планктон цъфти вече и трети политически планктон.”, заяви днес кмета на Варна Иван Портних. Според кмета обвиненията към него за бездействие са безпочвени. Портних се похвали, че вече са започнали дейностите по подмяна на скъсаната тръба и ще се работи денонощно, за да може максимално бързо да се отстрани аварията.

Директорката на РЗИ-Варна Дочка Михайлова информира, че в началото на седмицата са взети 23 проби от различни зони по северното Черноморие от к.к Златни пясъци до гр. Бяла. От тези 23 проби качеството на водата в 21 от тях е отлично, а само на 2 проби е добро.

Твърденията на кмета и РЗИ драстично се разминават с това което виждат варненци. Заради управленската некадърност .

http://varnahot.com/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.