Нападнаха и пребиха мъж в центъра на София, само защото им приличал на гей

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/napadnaha-i-prebiha-mazh-v-centara-na-sofiya-samo-zashtoto-im-prilichal-na-gey/15387 SvobodnoSlovo.eu
Нападнаха и пребиха мъж в центъра на София, само защото им приличал на гей

Шестима младежи нападнаха и биха мъж в центъра на София, само защото им приличал на гей. Групичката била 17-годинишният младеж, докато той не изпаднал в безсъзнание, научи първо Информационна агенция News24sofia.eu от свои източници в столичната полиция.

Пострадалият младеж разказал на полицията, че докато вървял до ул. „Витоша“, изведнъж бил нападнат в гръб. Осъзнал се няколко минути по-късно, когато случайни минувачи се опитвали да го свестят на улицата.

Стотици столичани са свидетели на нападението над младежа, научи още News24sofia.eu.

Възрастен мъж свидетелства пред News24sofia.eu как шестима са нападнали момчето. Единият от тях забил юмрука си в главата му и той паднал в несвяст. Докато И. И. е в безсъзнание, нападателите му продължават с побоя. Ритали го в главата, в гърба, в корема, навсякъде. Много хора започнали да подвикват да спрат и те побeгнали.

http://News24sofia.eu

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.