НАПЪЛНО СЛУЧАЙНИ НАБЛЮДЕНИЯ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/napalno-sluchayni-nablyudeniya/120515 SvobodnoSlovo.eu
НАПЪЛНО СЛУЧАЙНИ НАБЛЮДЕНИЯ

 

Съвсем случайно попадам на публикации на хора от приятелската ми листа, които оказва се са станали общински съветници от последните току що преминали избори. Не само и не точно в София. Още не влезли в общината си и вече говорят за качване на данъците. 
Абе, пилета шарени, що не го казахте това, когато ни убеждавахте да гласуваме за Вас? А? Кога станахте коминочистачи, кога Ви почерняха задните части? 

И само между другото - някои от тях са ме учудвали с тоталната си неграмотност. В две изречение - десет напълно елементарни грешки. За данъците и данъчната система знанията им вероятно са на същото ниво. Няма как да бъде иначе! Това са много специфични знания и не се придобиват за една нощ. Да си прост не е лесно, но не пречи още на втория ден да заговориш с езика на статуквото. Тези, дето са ги избрали сега да си ги носят на рамо! Заслужаваме си го.

Валентина Милова

5 Коментара

Tоталната неграмотност???

преди 5 месеца

Tотална неграмотност: "В две изречение"

Коментирай

Сенека

преди 5 месеца

София прайд иска пари. Нали това избрахте?

Коментирай

Иван Пеев

преди 5 месеца

Ако някой си мисли, че страната ни ще остане данъчен рай, значи нищо не разбира от икономика. Промяната в данъчната политика е задължителна, независимо коя политическа сила ще го направи, а посоката на промяната е нагоре. След като утроихме дълга на България, спляво този от времето на Тодор Живков, време е да направим аритметиката - кой и колко ще плаща, за да може в рамките на едно десетилетие, държавният дълг да се стопи. Алтернативата е закриване на държавата, или по-точно - загуба на територия, загуба на управление на фиска. Докато НАП не се превърне отново във фискалана организация, а не както е сега - партийна, нямаме бъдеще! Запомнете го и не пишете глупости!

Коментирай

Али Баба

преди 5 месеца

"Казах ли ви ..че по-просто нещо на по-високо място досега не сме имали? Е? Ама когато го казах, не подозирах, че може още. Дето викаше Айнщайн, две неща са безкрайни... Това е едното. " Великият д-р Тони Филипов

Коментирай

Али Баба

преди 5 месеца

В допълнение.. като не им стигат приходите, защо не спрат помощите на украинците? 300000 х 2000 лв/месец са 600 млн месечно, без да броим здравни осигуровки , паркинги и др... Могат да въведат и данък лукс... Много луксозни автомобили и яхти има, луксозни имоти... Ама за това никой няма да ги щипне по бузките.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.