Наш дълг е да покажем, че не сме подплашено стадо, което всеки може да стриже както и когато намери за добре

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nash-dalg-e-da-pokazhem-che-ne-sme-podplasheno-stado-koeto-vseki-mozhe-da-strizhe-kakto-i-kogato-nameri-za-dobre/44230 SvobodnoSlovo.eu
Наш дълг е да покажем, че не сме подплашено стадо, което всеки може да стриже както и когато намери за добре

Подписката за свикване на национален референдум за запазване на българския лев набира сила и все повече хора сами търсят къде да се подпишат. Убеден съм, че необходимия брой подписи - 400 000 валидни, ще бъде събран, както и че резултата от предстоящото допитване ще бъде в полза на националната ни валута. 


Това го разбират и противниците на допитването - т.нар. евроатлантици, направили "цивилизационен" избор. Затова смениха стратегията и спряха да клеветят и обиждат всеки, който е ЗА референдума и започнаха да игнорират подписката. Държат се все едно тя не съществува и фокуса е изместен към далеч по-маловажни и незначителни тривиални въпроси - заровиха се в традиционното дребнотемие на местната политика.
Големият проблем за финансовата олигархия, която се обслужва от лобисткия картел, наречен Европейски Съюз, е че ако в малка България се проведе референдум и техния план бъде отхвърлен това може да стане заразителен пример и за други народи и те да тръгнат да търсят справедливост и суверенитет. 
Родината ни е малка и няма чак толкова голямо значение дали ще влезне в картела "еврозона" или не, бедата е, че ако успеем с допитването нашият народ ще си повярва и ще набере самочувствие, а това може да доведе до отхвърляне и на други решения, които се взимат някъде извън страната ни и извън кулоарите на формалната власт! Това е голямата болка на колонизаторите и тукашните компрадори и затова ше направят всичко възможно референдум въобще да не се състои!

Наш дълг е да покажем, че не сме подплашено стадо, което всеки може да стриже както и когато намери за добре. Тук вече въпросът не е само за влизането ни в прогнилата еврозона, която скоро и без нас ще рухне - иде реч за НАЦИОНАЛНОТО НИ ДОСТОЙНСТВО и останалата ни воля за съпротива! 
ПОДПИСВАЙТЕ СЕ!

Страхил Ангелов 

1 Коментара

ИвайлоК

1 year before

Аз се подписах миналата седмица. Бих се подписал и още сто пъти, но това ще направи подписа ми нередовен. Затова ви призовавам - подпишете се и вие! Нека има референдум! А на референдума ще видим кой - кого...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.