Не 30 км, 5 км да направите скоростта в града, това няма да спре идиотите

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ne-30-km-5-km-da-napravite-skorostta-v-grada-tova-nyama-da-spre-idiotite/110430 SvobodnoSlovo.eu
Не 30 км, 5 км да направите скоростта в града, това няма да спре идиотите

Не 30 км, 5 км да направите скоростта в града, това няма да спре идиотите. Ефекта ще е същия като този от масовите проверки за алкохол и наркотици с дървените тестове на полицията дето реагират на хапче за глава.

Няма ли контрол и полиция, какво като сега е 50 км? Да не би да не карат със 120. И какво ще я направите 30 км., и пак дебилите ще надуват чалгата и ще карат със 120!

Вместо да дава държавата пари за нови знаци с ограничение 30, по-добре да ги похарчи за камери. И не да ми праща фишове по пощата, ами да праща патрул при всеки установен по тях нарушител.

Цветан Фиков 

1 Коментара

песимист

преди 1 година

Мярката, която със сигурност ще доведе до изчезване на "произшествията" по пътищата, е да се принудят шофьорите да ходят пеша! Всичко друго е "мижи да те лажем"!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.